DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tapu 10 bini buluyor mu
Konutun değerine göre hesaplanıyor. ben 4 ay önce aldığımda 10 küsür bin tl ödedim. arkadşaın evi için 170 bin tl için daha uygundur

Buradan hesaplanabiliniyor https://www.hesapkurdu.com/konut-kre...arci-hesaplama

SinneR38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatı biraz pahalı ama evin mevkisi yeri güzel 4 kişilik aileyiz yeterli olur bir şekilde.

Ön cepheyi yolu gören katlardan 2 ya da 3 katları düşünüyorum iki tarafı cepheli olan.

Yakın zamanda konut kredisi çeken oldu mu ? Expre belirlediği fiyatın %80 ini ödüyor ayrıca expere de para ödüyor muşuz.

Şu işi baştan sona kadar biri anlatsa kafamdaki taşlar yerine oturmadı. Aracı satıp üzerine kredi düşünüyorum ama baştan son aşamaya kadar nasıl işliyor bu işler. Merkezi sistem pay ölçer iyi olur diyorlar. İllaki evi gezip bakacağız oturanlara soracağız ama yinede öncelikle buradan bir bilgi almak istedim.
4 ay önceki halimsin bende krediler 0.99'a düşünce arabamı satıp (r10'da da ilan vermiştim) kredi çekerek aldım. skype varsa ekle istersen bildiğim kadar anlatayım. ama burada farklı arkadaşların farklı görüşleri ve farklı tecrübeleri de iyi olacaktır sizin için. skype : pscopat