Golsime adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah çocuklarımızı korusun. Her gün bitiyorum. Vardır bir hayır bunda da buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi. :/

Tahliller tertemiz sorun sıkıntı görünmüyor. Oğlum da nöbet geçiriyor doktorlar bunu kabul ediyorlar ama tahliller temiz.

Hocam tahliller tertemiz ayette de böyle bir tedavi var doğrudur. Ama kafam çok karışık işte..

Hocam tahliller temiz ve çevrede de giden hocalar var ben üfürükçüye değil şeyhe gideceğim bir ücret talep etmiyorlar zaten haftaya Diyarbakıra gidiyorum mecburen

Allah razı olsun dualarınız da yeterli saolun

Allah razı olsun düşmanımın başına vermesin

Oğluma da epix verdiler ama diri olan çocuk baygın hale geldi kolunu kaldıracak hali yok işin garip tarafı tahliller temiz

Bağlamamayı çok istiyorum ama maalesef çocuğumun tahlilleri temiz çıkıyor. Yani doktorlar neye göre tedavi yapacağını bilmiyor. Epilepsiyi kabul ediyorlar ama tahliller de yok..

Kayıtlıyım teşekkürler

Çok teşekkür ederim oğlumu bu gün behçet uz çocuk hastanesinden 9 Eylül üniversitesi hastanesine sevk ettim. Tahliller temiz. Ortada bir şey yok. Ama Epilepsiyi kabul ettiler. Tahliller temiz ama çocuk nöbet geçiriyor. Videoya aldık çocuk resmen korkuyor. Epilepsi belirtisi ama bize göre bu büyük bir korku. Bu da beni dini olarak bu yöne etkiledi.

Teşekkür ediyorum. Tahliller temiz ayeti de okutacağım haftaya diyarbakıra tanınmış bir şeyh e götüreceğim

Hocam teşekkürler çocuğum hastane de yatıyor ve saatlik olarak günlük tutuluyor hemşire ve doktorlar tarafından eve geçince evden bende buna devam ederim çok saolun

Allah razı olsun, başınız saolsun..

Hocam tahliller temiz başka hastaneye sevk ettik bu gün kendi isteğimizle ama geldiğimiz 9 Eylül üniversitesinde baştan tahlilde başlandı ama çıkan sonuçlar yine temiz. Düşündüğüm gibi bilinen bir Hocaya götüreceğim

Allah razı olsun teşekkür ederim bizde öyle umuyoruz taktir Allah'tan buna da şükür

Çok teşekkür ederim

Amin teşekkür ederim

[/URL]

Kendisiyle iletişime geçeceğim çocuğun tahlilleri tertemiz

Şuan sevk ettim 9 eylüle ama orada da temiz çıkıyor tahliller sanırım düşündüğüm gibi Allah çocuklarımızı korusun bol nol dua edelim ve evimizden Kuran-ı Kerim'i eksik etmeyelim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim vakit ayırdığınız için Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin
Peki hocam psikolojik açıdan bi araştırma oldu mu?