16 günde forumda ne gördün de böyle bir kanıya vardın. Yoksa daha önceden banlanıp ücretli üyelik mi aldın ?
Sanal kart bölümü burasıdır o arkadaşların konuyu oraya açması senin de yaptığının doğru olduğu anlamına gelmez.
https://www.r10.net/webmoney-paypal-...lik-islemleri/ Ve sanal kart satıyorum diye taktik satışı yaptığında ortada. Konuyu bildirdim
İnan Bana 16 Günde Senin Öğrenemediğin Kadar Şey Öğrendim Tabi Konuyu Bildir. Sorun Yok Taktik Satışı Yapmıyoruz Sanal Kartın Verdiği Nimetleri Sanal Kart İle Ne Yapabilirsiniz Adlı Satış Yapıyorum Ben Sanal Kart Adı Altında Taktik Satışıymış

Gece Gece Güldürdün Şu Forumda Siz Gibilerini Çok iyi bilirim ( aha dur hım ne satıyormuş sanal kart hım şunu moderatöre bildiriyimde satış yapamasın) Ah ah inşallah bir gün düzelirsiniz. He Ayrıca Paralı Üyelik Almam Sana Neden Battı Paran Varsa Sende Al ? Benim Durumum İyi ki Her Ay Foruma 80 tl Para Verebilirim Ayrıca Her Ay 500 TL de Vermeye Devam Ediceğim Konu Sponsorum İçin . Daha Fazla Konuşmıcam Cevap Yazsan Dahi Çünkü Bu Gece Bukadar Gülme Yeter.