ozcanmertcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Atıyorum 1m izlenme ve 1m site ziyareti başına alınan parada ne kadar fark olur
Bunun için kesin bir şey diyemeyiz, çok değişken değerlerdir. T.O ne kadar olacağına ve sitenin sektörden kaynaklı TBM oranlarına göre büyük oynamalar olacaktır. Ben genel bir yorumda bulundum. İnce ayrıntısını bilemem ama dediğim gibi 1M izlenme daha çok kazandıracaktır

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
orası doğru youtube daha mantıklı peki ne tür videolar daha popüler olmakta. Kalkıpta 32 yaş sonrasında cıvık cıvık hareketler bizi bozar
Cıvık hareketlere ne gerek Her şey emekte bitiyor. Benim zamanım olsa gireceğim sektördür fakat You Tube'da iyi bir zaman ister. 32 yaşındaysanız hobinize dayalı bir bilgi kanalı olabilir. Sesiniz mi etkileyici bunu ön plana çıkarak izleyenleri, dinleyenleri etkileyebilirsiniz ve özgün davranışlarınızla da dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Sizin için önerim bilgi kanalıdır. Az olduğu gibi olan kanalların birçoğuna da destek verilmektedir. Tarih de bilmukabele
oyunubul.com sitesi üzerinde bende ilerlemeler yapıyorum fakat zamanım olacak direk you tube kanalını oluşturup oradan oyunlar ile alakalı yazıları tasdikleyeceğim fakat ZAMAN ZAMAN ZAMAN