Merhabalar,
3 aydır üzerinde çalışmaya çalıştığım, domain ve temasının ücretini yeni aldığım çantamı iade ederek ödediğim bir projem var fakat öğrenci olduğum için kişisel ihtiyaçlarıma ayırdığım bütçe nedeniyle bir vds sunucusu alıp işleri yoluna koyarak siteye içerik ayarlayamıyorum. Uzun süre uğraştım ve Sizlerinde anlayacağınız üzere bir vds sunucusuna ihtiyacım var, bu konuda bana sponsor olacak değerli insanları bekliyorum. Sitenin içeriği ve ayrıntılarını pm yoluyla isteyenlere göndereceğim. Bana bu proje için sponsor olacak değerli kişi veya firma için sitenin footer kısmında veya onun istediği herhangi bir noktadan sponsor olduğu süre boyunca reklam girişi yapacağım.
PROJE HAKKINDA BİLGİ
Limitsiz Bulut - Learn English for free ! adı altına ingilizce geliştirmenize yardımcı olan hatta öğreten basit arayüzlü bir projedir. aynı zamanda bende öğrenci olduğum için. bu proje üstünden yazılımsal anlamda öğrencilere destek sağlamaya çalışıyorum. bunu geliştirmeye web hosting paketiyle başladığım için yetersiz kaldı. uygulamayı tekrardan 3 kez sıfırdan programladım. web hosting yetmediği için program zayıf kaldı, sonrasında
limitsizbulut.com alan adıyla. topluma yararlı olabilecek projeler sunmaya çalıştım. zaten web hosting ödemesi geldi yaklaşık 3 hafta önce. Malum ihtiyaç giderlerimden dolayı ödeyemedim. Alan adı halen daha üzerime kayıtlı
günlük aktiviteler ve etkinliklerle yukarıda kazanmış olduğu pratik puanlarıyla mağza dediğimiz uygulama içi özel tasarlanmış. karakter tarzı ve özel kullanımları alabilecekleri bir arayüz daha vardır. aynı zamanda üzerinde çalıştığım 3.arayüz kısmında sohbet etkinliği bulunmakta. yeterli puanı kazandığında her hangi ülkeden katılımcılarla dil geliştirmek daha basit hale gelecek sohbet balonunda konuşabilecekler.
ORTALAMA GEREKEN SUNUCU ÖZELLİKLERİ
2GB RAM ve 2CPU ilk etapta yeterli olur diye düşünüyorum
öncesinde Web Hosting Kullandığım için pek verimli çalışmadı. veritabanı sürekli çöktü.
ortalama günde 100-200 kişi baza alırsak yeterli olabileceğini düşünüyorum. (BU uygulama içindir arkadaşlar)
WEBSİTEYE günde 2,5K - 4K arası ziyaretçi'de alıyordu. Alexa verilerinde TR'de ilk 18.000'e girebildim. ama ne yazık ki hosting paketim bitti ve şuan siteye erişim yok.