Lynit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah sabır versin bende bir evlat sahibiyim kendi kolum kopsa canım yanmaz onun ayağına çöp batınca yaşadığımı bilirim. O yüzden çok iyi anlıyorum umarım rabbim şifasını en kısa zamanda verir.
Allah çocuklarımızı korusun. Her gün bitiyorum. Vardır bir hayır bunda da buna da şükür daha kötüsü de olabilirdi. :/

whoisanil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Bence boşver hocayı falan bu ciddi hastalık. Sen doktara güven ama kendi çapında da araştırmanı yap. Farklı doktorlara git, alternatif tıbba bak ama bu hoca olayına girme bence.
Tahliller tertemiz sorun sıkıntı görünmüyor. Oğlum da nöbet geçiriyor doktorlar bunu kabul ediyorlar ama tahliller temiz.

Merve41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben işin dini yönüne pek inanmam.. Açıkçası o işlere bulaşırsanız da çevremden biliyorum gerisi gelir ve sıkıntıya düşersiniz.. Çok iyi bir hocaya denk gelmediğiniz sürece işler daha da sarpa sarar.
Hocam tahliller tertemiz ayette de böyle bir tedavi var doğrudur. Ama kafam çok karışık işte..

PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sana diğer konuda bu cin olaylarına girmemeni söylemiştim ama duramamışsın bana da çok dendi şu hocaya git şunu yap diye zor dönemlerde insan her şeyi denemek istiyor ama etkisi olmuyor malesef
Hocam tahliller temiz ve çevrede de giden hocalar var ben üfürükçüye değil şeyhe gideceğim bir ücret talep etmiyorlar zaten haftaya Diyarbakıra gidiyorum mecburen

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun keşke yapabileceğimiz bir şey olsa, acil şifalar dilerim.
Allah razı olsun dualarınız da yeterli saolun

talipzor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah'ım Şafi ismi hurmetine şifa versin inşallah. Çok üzüldüm.
Allah razı olsun düşmanımın başına vermesin

necatihaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allahim gani gani şifa versin inşallah. 1 hafta önce de benim yeğenim 1 gecede 3 nöbet geçirdi hastaneye götürdük acile ilaç verdiler epix diye cuma ve pazartesi tekrar gidecegiz. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Elden birşey gelmeyince rabbine bol bol dua et hocam. İnşallah geçer
Oğluma da epix verdiler ama diri olan çocuk baygın hale geldi kolunu kaldıracak hali yok işin garip tarafı tahliller temiz

ozermurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar imam Şafii dünyalık hastalıkların dertlerin cinlere bağlanması; cin gördüm cin girmiş diyenin ve buna şahitlik edenlerin cezalandırılmasını uygun görmüştür. 7 itikadi mezhepte de bu kural sabittir. bunu ilahiyatçı olarak yazıyorum hocam. üfürükçü hocaya falan gidip para kaybetmeyin. her hastalığın bir tedavisi vardır Rabbim acil şifalar versin..
Bağlamamayı çok istiyorum ama maalesef çocuğumun tahlilleri temiz çıkıyor. Yani doktorlar neye göre tedavi yapacağını bilmiyor. Epilepsiyi kabul ediyorlar ama tahliller de yok..

PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birde şu gruba girin hocam çok faydası oluyor herkes hasta yada hasta yakını
Kayıtlıyım teşekkürler

fatih4364 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir din kültürü öğretmeni olarak yazıyorum. İlk olarak işin tıbbi yönü ile alakalı elinizden ne geliyorsa yapmalısınız. Çareyi tıbbi olarak aramalısınız. Dini boyutuna gelecek olursak, evet manevi hastalıklar da var ancak bunu çıkara, menfaate dönüştüren insanlarla dolu ortalık. Herhangi bir hocaya gitmek yerine kendiniz bol bol dua etmelisiniz. Sonuçta her şey Allah'ın elinde ve Allah diyor ki, "Bana dua edin, duanıza icabet edeyim". Mümin olarak bizlerin en güçlü silahı duadır. Ve duanın da en güzeli kişinin içinden gelerek yaptığı duadır. Kendiniz okumayı biliyorsanız çocuğunuzun başında cevşen okumanızı tavsiye ederim. Eğer bilmiyorsanız da
buradaki videoyu açın bilgisayarınızdan evinizde okunsun. Ayetel Kürsi, Felak ve Nas sureleri de koruyucudur. Bol bol okumanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun, Allah şifa versin üstadım. Dualarım sizinle.
Çok teşekkür ederim oğlumu bu gün behçet uz çocuk hastanesinden 9 Eylül üniversitesi hastanesine sevk ettim. Tahliller temiz. Ortada bir şey yok. Ama Epilepsiyi kabul ettiler. Tahliller temiz ama çocuk nöbet geçiriyor. Videoya aldık çocuk resmen korkuyor. Epilepsi belirtisi ama bize göre bu büyük bir korku. Bu da beni dini olarak bu yöne etkiledi.

kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun, ben hocanın dediği gibi 2 yoldan olabileceğine inanıyorum yani dediği gibi Rukye ayetlerini YouTube üzerinden çocuğunuza açın, kusma bağırma gibi şeyler olursa cinlerdendir yani hocanın demesi bu şekilde. Böyle olursa hiç beklemeden bir hocaya götürün ama olmazsa tıbbi yoldandır diye düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum. Tahliller temiz ayeti de okutacağım haftaya diyarbakıra tanınmış bir şeyh e götüreceğim

karagul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle geçmiş olsun muhtemelen biliyorsunuzdur lakin https://play.google.com/store/apps/d...on.epilepsisiz buradaki uygulama ile evladınızın rahatsızlığını bu uygulama ile not alarak ilgili doktora göstermeniz rahatsızlığı açısından işe yarar veriler sunabilir.

Epilepsi hastalığında 20 ye yakın ilaç var sanırım doğru ilaç ile tedaviye yanıt vereceğini umuyorum acil şifalar dilerim
Hocam teşekkürler çocuğum hastane de yatıyor ve saatlik olarak günlük tutuluyor hemşire ve doktorlar tarafından eve geçince evden bende buna devam ederim çok saolun

Hussein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah acil şifalar dilerim

Rahmetli teyzemde bu hastalık vardı tez zamanda bir çare bulur düzelir inşallah
Allah razı olsun, başınız saolsun..

cryptic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazen ilac yeterli olmaz cunku kriz firtinasi denen donemde ilaclara rağmen krizler devam edebilir genellikle duzensiz ilac kullaniminda uzun sureli ataklar gorulur
Epilepsi nin çok fazla nedeni vardır mesela miyeliproliferatif grubu hastalıklar kandaki sorunlardan kaynakli epilepsiye neden olabilir. Mesela polisitemi vera rahatsızlığı epilepsi yi tetikleyebilir ve kan yogunlugu azaltilmazsa ilaclar ise yaramayacaktir atesten bahsetmissiniz polisitemi vera da bu sikca gorulur.
Ozetle dogru doktor dogru teshis cok onemli
Epilepsi hastalarinin çok büyük bir bölümü ilac kullanarak hayatlarina sorunsuz olarak devam ediyor. İnsanlar caresizken maalesef gereksiz bazi yollara basvurabilir. Bunu evladi olan çok daha iyi anlar ancak emin olun hocalik is degil bu
Hocam tahliller temiz başka hastaneye sevk ettik bu gün kendi isteğimizle ama geldiğimiz 9 Eylül üniversitesinde baştan tahlilde başlandı ama çıkan sonuçlar yine temiz. Düşündüğüm gibi bilinen bir Hocaya götüreceğim

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah şifa versin hocam, umarım yakın zamanda düzelir.
Allah razı olsun teşekkür ederim bizde öyle umuyoruz taktir Allah'tan buna da şükür

Pipocu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Videodaki tüccar. Bu konuyu es geçin derim.

http://www.turkepilepsi.org.tr/menu/...nek-uyelerimiz

Buradaki listede yer alan İlinizdeki hekimler ile görüşmenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim

Samet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun.
Rabbim şifa versin..
Amin teşekkür ederim

MBNS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle evladımıza geçmiş olsun, Rabbim yar ve yardımsınız olsun.

Konu sağlıksa önce tıpla, çözüm olmazsa diğer boyuta güvenilir, temiz hocalar aracılığıyla elbetteki bakılabilir. Birilerinin hayatına müdehale edilmediği sürece bu işin haram olmadığını düşünüyorum. Çünkü Peygamber efendimize de büyü yapılmış ve büyüyü bozmuştur. Hadis-i şerifler bizim için yol göstericiyse demek ki bir musallat, büyü durumu varsa müdehale edilmelidir.

Paylaştığınız videodaki hocayı tanımam etmem ama her olayı cinlere bağlamayan, bağlanılmasını tasvip etmeyip buna göre akıl yürüten, çalışmalar yapan bir hoca biliyorum: Salih Memişoğlu.

Anladığım kadarıyla çocuğunuzun sorunu için tıp çözüm olmamış. Salih Hoca'dan randevu alıp bir görüşün derim. Çünkü kendisi zaten çocuğunuza bakacak ve musallat vb.. bir problem görmez ise sizi yeniden tıpa yönlendirecektir.

https://www.youtube.com/watch?v=CyYB63PIHfc

https://www.salihmemisoglu.com/

Kendisiyle iletişime geçeceğim çocuğun tahlilleri tertemiz

aselsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Evlat sahibi olarak ben de sizi en iyi anlayanlardan biriyim. Kesinlikle hocalardan önce tıbbi olarak çözümünü araştırmanızı tavsiye ediyorum. Her doktor aynı olmayabiliyor, imkanınız varsa birden fazla doktora göstermenizi öneririm.
Şuan sevk ettim 9 eylüle ama orada da temiz çıkıyor tahliller sanırım düşündüğüm gibi Allah çocuklarımızı korusun bol nol dua edelim ve evimizden Kuran-ı Kerim'i eksik etmeyelim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim vakit ayırdığınız için Allah yardımcımız olsun dualarınızı eksik etmeyin