hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende birini açıktan diğerini örgün okuyorum ikiside önlisans bana böyle demişlerdi diye bu yönden gittim şimdi ben farklı üniversitede yada aynı üniversitede farklı bölüm okuyabilir miyim? @Skaylet; hocam kusura bakma senin de konunu mahvettim
Hocam bildiğim kadarıyla aynı üniversitede okuyamıyoruz. Ama emin değilim yine bi bilene sorun siz. Ama bi lisans bi önlisans okuyabildiğimize eminim. Öyle okuyan arkadaşlarımda var.

Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sınavlarda birine gününde girer diğerinin mazeretine gireriz artık Bu arada sizin bölümler nedir hocam?
O da mantıklı hocam. Ama önceki sene ki sınav takvimlerine bakarak tercih yapmanızı öneririm. Farklı zamanlarda olan okulları tercih edin sıkıntıya girmezsiniz. Benim bi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi var birde açıktan Adalet bölümüm var. UTL okuduğum üniversitede devam zorunluluğu yok hocalar formaliteden yoklama alıyor. Ona güvenerek belki bende bu sene örgün ön lisans yazabilirim. Sizinde devam zorunluluğu olmayan bildiğiniz okul varsa o okula yönelin derim.