Herkese merhaba,

Yaşadığım bir sıkıntılı ile ilgili sizlere de bilgi vermek istemedim. Benim başıma gelenlerin başınıza gelmemesi için uyarmak istedim. Günün sonunda bu temayı kullanıp da emeğinizi çöp etmeyin.

Yaklaşık 1 sene belki de az biraz fazlası zaman önce Betterstudio adresinden Publisher temasının 150$ ödeyerek Agency Club diye geçen 5 domain kayıt hakkı bulunan paketini satın aldım. Uzun süre boyunca da severek kullandım. Tema özellikleri ve esnekliği bakımından hala bile rakipsiz bir tema bana göre ama geçtiğimiz günlerde durduk yere paneldeki satın alınanlar kısmından tema görünmemeye başladı. Canlı desteğe bağlandım. Mail adresi gibi bilgileri verdim bu şekilde lisansın size ait olduğunu doğrulayamıyoruz dediler. Ödeme yaptığım tarihi söyledim kayıt çıkmıyor dediler. Ödeme yaptığım şirket kredi kartının bağlı bulunduğu şirketi söyledim bu şekilde de erişim sağlayamıyoruz dediler. En son eski konuşma kayıtlarından birebir lisans kodunu buldum ve yaklaşık 2-3 hafta kadar önce bi Çarşamba günü ilettim. Cumartesi gününe kadar inceleyip geri dönüş yapacaklarını bildirdiler. Daha sonra ne dönüş yapan oldu ne başka birşey. Bir de saat farkından mı yoksa başka bir nedeni mi var bilmiyorum ama eskiden çok rahat ulaştığım canlı desteğe artık ulaşamaz oldu. Sanırım benim 150$ çöp oldu. Bu nedenle benim başıma gelenler sizin de başınıza gelmesin diye paylaşmak istedim.