Haberportalim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ziraat Bankası, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası;
Konut kredisi bina sıfır ise 0.79
Sıfır olmayan binalar da ise 0.99 üzerinden kredi kullanabilirsiniz.
Sıfır ev düşünemiyorum malesef, Malatya'da sıfır ev fiyatları uçmuş durumda, bilgi için çok teşekkürler.

Faruksvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben cektım en düşük vakıfkatılım Bankası veriyordu
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim

arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alacağımız mütahhit size belli miktar kadar kredi çektirebilir mesela ev 300 dür 100 bin kredi çekebilirsiniz.
başvuruyrsunuz
bankadan exper gelip inceliyor
sonra siz parayı bile görmüyorsunuz mütahite gidiyor para
İkinci el almayı düşünüyorum , en azından gücüm ona yetiyor diyelim, teşekkürler bilgi için.

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıfır ev ise, 0,79 arkadaşın da dediği gibi. Ama 0,99 gibi düşünün.

150 bin liralık ev için %80 peşinat vermeniz gerekebilir, bunu unutmayın. Yoksa kredi çıkmayınca emlak ve ekspertiz ücretleri vs. ödemek zorunda kalırsınız.
Sıfır evde 150 bine alacağınız eve ekspertiz gidip 180 190 bin yazar o ayrı ama, peşinat olmadan girişmeyin.
%2 konut bedeli kadar tapu masrafı çıkar. ( %2 de değişmediyse satan kişi ödeyecek )
Emlakçı da benzer bir komisyon alıyor. Bunları unutmayın. ( Ve ortalama 3-4 bin geliriniz yoksa aylık kredi çıkmayabilir, kefil istenebilir. )
İkinci el ev alamk istiyorum, almak istediğim ev 250 bin civarında, nakit olarak 100 bin kadar var, ama az zorlarsam 40-50 daha çıkartabilirim, ama o kadar zorlamak istemiyorum, arabayı vs satmam lazım Dediğim gibi minimum 100 bin maksimumda 150 bin kadar gerekli şimdilik. Beğendiğim ev bu süreçte satılmazsa direk sahibinden alacağım, o yüzden arada emlakçı vs yok çok sükür. Aylık gelirim soylediğiniz rakamların üzerinde ama resmi olarak gorunen ne kaadar bilmiyorum muhasabeciye sormam lazım

Bilgilendirme için cok teşekkür ederim.