1- Bir videoyu gizli yaparsam o videonun izlenme sayısı ve dakikayı düşürür mü?
süre sayılmaz
2- Liste dışı ve gizli arasındaki fark nedir?
liste dışı url ile görülebilir arama sonuclarında gorunmez gizlide kimse göremez yalnızca siz ve seçtiğiniz kullanıcılar görebilirsiniz.
3- Turistik bir ilçenin güzel yerlerini video olarak çekip montajlayıp telifsiz müzik atıyorum. Yani kendimi ve sesimi göstermiyorum. Pk açılma olasılığı yüksek mi düşük mü?
Politikalara uygun şekilde içerik üretirsen onay süreci kolaylaşır
4- Başvurudan sonra kaç gün içinde cevap geliyor? Benim 2 günü geçti gelmedi halen.
2 ile 15 gün sürebiliyor
Teşekkürler hocam detaylı cevap için anlamadığım son bir şeyi sormak istiyorum. Süre sayılmaz dediniz ve benim bu gizli yaptığım videolardan bazıları 4000 saat biraz etki eden videolar bunların gizli olması 4000 saati doldurduğum durumunu değiştirmez dimi? Yoksa liste dışımı olsun?
1- Bir videoyu gizli yaparsam o videonun izlenme sayısı ve dakikayı düşürür mü?
Videoyu gizlerseniz videonun izlenme sayısı düşmez. Kanalın genel izlenme sayısı ve dakikası düşer.
2- Liste dışı ve gizli arasındaki fark nedir?
Liste dışı, kanalınıza girdiğinizde görünmeyen ve arama sonuçlarında çıkmayan ama linki ile ulaşılabilir videodur. Gizli video, sadece kanal yöneticileri tarafından görülebilir. Dışardan kimse ulaşamaz.
3- Turistik bir ilçenin güzel yerlerini video olarak çekip montajlayıp telifsiz müzik atıyorum. Yani kendimi ve sesimi göstermiyorum. Pk açılma olasılığı yüksek mi düşük mü?
4000 saat izlenme ve 1000 abone şartını sağlayan özgün içerik üreten kanallar para kazanmaya başvurabilir ve açılır.
4- Başvurudan sonra kaç gün içinde cevap geliyor? Benim 2 günü geçti gelmedi halen.
Bu süreç değişken olabilir. Uzman bir arkadaş cevaplayabilir.
teşekkürler hocam cevap için lakin 1. soruya verilen cevaplar kafamı karıştırıyor hocam