Valla maalesef bina kültüründen uzaklaşacak olmamın diğer sebebi bu komşular zaten.
Binada izmarit ve sigara paket çöpleri olmaya başladı, yeni taşınanlardan dolayı.
Balkonları da bahçemizin üzerinde hemen, anladığımız kadarıyla balkonda içip parmakla yola atmaya çalışıyor.
Ki, yolda arabalarımız var ve bir çoğu bizim sürekli temiz ve ağaçları olan bina girişimizin yanında olan bahçeye düşüyor.
Bir uyardım, şimdi bunu binaya asacağım, bir gün attığı çöp ve izmariti kapısına attım üşenmedim.
Bundan sonra da bir iki hafta gözlemleyip 10 farklı dilde bahçeye sigara izmariti atmayın yazacağım.
Yine anlamazsa tüm izmaritleri toplayıp kapısının eşiğine bırakacağım, yine anlamazsa artık o kapıyı çalıp hayvvan mısın sen diye soracağım başka çare kalmadı.
Zaten bina ve çevresi hiç hoşlanmadı, 3 küçük kızı var, karısının yanında bile yolda dururken çocuğu sayılacak yaşta kızlara sapık sapık bakıyor, bir gün ben bile sinirden kudurdum.
İkili konuşmaya girmek istemiyorum, konuşmaya niyetim de yok. Şu binadan sorun yaşamadan defolup gitsin başka bir şey istemiyorum şimdilik.
(Not: Binadan karşı binanın marketine gidene kadar, yaklaşık olarak 17 farklı küfür etmemi sağlayarak, min. 4-5 defa tükürerek ilerlemektedir kendisi.)