Hocam manuel çalışıyordum. Full elle atıyordum geçen gün ıfttt denedim 3 5 pinde sonra geri elle atmıstım.
muhtemelen aktivite bi anda sapıttığı için spam botlarına yakalanmışsındır. benim tahminime göre her hesap aktivitesi takip altında. belli bi düzende içerik oluşturuyorken birden araya farklı kod yapıları, aracı programlar, bunların izleri vs girdiği an kullanıcının aktivitesi değiştiği için bunda anormali var diyip kapatıyor olabilirler. yaklaşık 2 ay evvel elle yükleme yapmaya başladığım hesapta bi sorun yok 1 hafta önce falan da 4k ya yakın(2 aylık sürecin toplamı 4k ya yakın) pin i yükleyip tamamladım. hep aynı düzende, günde max 4 içerik her içerikte ortalama 60-70 görsel olacak şekilde yükleme yapıyordum. program bot vs hiç kullanmadım. yarın sorun yaşar mıyım bilinmez tabi fakat şu anlık bi problem yok.
yine manuel çalışan başka bi arkadaş da shadow yediğini söylemişti sonradan. nedenini sorduğumda, bi ara kolaya kaçtım pinterest automatic kullandım falan demişti. o da muhtemelen o yüzden ban yemişti. normal aktiviteler arasında farklı kodlar, izler eklendiği an botlar bu garipliği farkedip hesabı sonlandırıyor diye düşünüyorum. başından sonuna elle yüklemeyi sürdürseydiniz kapanma ihtimali daha düşük olabilirdi. tabi bunlar benim varsayımlarım, yarın benim hesabım da kapanabilir, belli olmaz.