Merhabalar;
Bu linkte satışını yaptığım yazılımın, isteklerime göre düzenlenmesini istiyorum. Konumu incelerseniz göreceğiniz üzere sistem basit şekilde tasarlanmıştır. Web ADMİN panelden kullanıcı tanımlanır, Apkyı kullanıcı indirir, üye girişi yapar ve konum verisi web panelimizden görünür. Bu yazılımı yaptırırken kullanım şekli farklıydı ve işleyişi şuan ki ihtiyacımı karşılamıyor. Ek olarak yaptırmak istediğim özellik: Kullanıcı üye olarak kullanıcı bilgilerini direkt panelde göstermesi ve üye olan her kullanıcıya farklı bir harita ekranında sadece kendisinin takip etmek istediği kişileri görebilmesi. Normalde apkyı indiren herkes tek bir harita üzerinden takip işlemini sağlar. Ancak şuan üyelik sistemiyle bunu aşmak istiyorum.
NOT: Arkadaşlar bu iş için daha öncesinde biriyle çalışmaya kalktık ama bin pişman olduk. Zamanımızı ve paramızı çaldı sağolsun o yüzden kaybedecek vaktim yok. Lütfen işi bilen kişiler ulaşsın.
Kullanılan Yazılımlar: Node js, php, react native
Süre, Fiyat ve Referanslarınız ile birlikte 0531 867 2384 whatsapp dan yazınız. PM bakamıyorum.