Merhaba,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...70477869/detay (48.000 TL'ye anlaşmıştık)

Bu araç için sözleştik ve İstanbul'a gittik. 295 TL'ye sahibinden üzerinden pilot garage computest ücreti ödedik. 140 TL otobüs parası ödedik 2 kişi için. Dönüşte de aynı şekilde 140 TL ödedik otobüs parası. Sinirden iPhone 5S telefonumu kırdım 1000 TL zarar.

Toplam 1600 TL civarı zararım oldu bu adi herif yüzünden.

Ben aracı almaya gitmeden önce araçta hiçbir şey yok değil mi diye bizzat defalarca sordum ve kendisi bana defalarca hayır ustam eğer en ufak bir sorun çıkarsa her şeyi ben karşılayacağım dedi (galerici olduğu için zerre güvenmemiştim zaten sözüne)

Her neyse aracı götürdük computeste soktuk ve araçta debriyaj bilyasında sorun olduğunu söylediler. Bu şekilde sizi yarı yolda bırakma durumu var dikkat etmeniz gerekiyor denildi. Debriyaj zaten çok üstte kavrıyordu. Galeriden çıkarken satıcının kendisi bile kullanırken debriyahın üstte kavradığını hemen farkettik inşallah computeste sokunca ciddi sorun çıkmaz diye öncesinde uyardık. Aracın altında terleme varmış. Yetkili servisi ve özel servisleri arayarak fiyat bilgisi aldık ortalama 2500 TL gibi bir rakam söylediler. Bunu satıcıya söyledik ve asla indirime gitmeyi kabul etmedi. 1 günümüzün heba olduğuna mı yanalım, giden paramıza mı yanalım, satıcının yalan söylemesine mi yanalım inanın bilemedik. Galericiden asla araç alınmaz lafı bence yanlış, her galericiden araç alınmaz doğru bir cümle bence. Çünkü daha önce çok kez galericilerden araç aldım sattım ama hiç böylesi denk gelmemişti. Allah ıslah etsin ne diyeyim. Hakkımı helal etmiyorum.