Hastasıyım,bağımlısıyım nescafenin.
Hatta o kırmızı kupa bardağı bayağı bir arayıp bulamamıştım,twitterdan nescafeye mesaj attım.
Sağolsunlar ücretsiz olarak 2 tane kupa bardağı 200 tane kadar sanırım ( koca bir kutu ) nescafe göndermişlerdi.
Bir süreliğine sponsorum bile olmuş oldular,tedarik ettiler kahvelerimi
Nescafe iyidir
derneğimize hoşgeldiniz hocam

o kırmızı kupaları bende az aramadım, arkadaş sağolsun evindekilerden verdi

ben de kahve düşkünüyüm, şeker ve süttozunun zararlarına inanan biri olarak bu tür hazır kahveler tüketmiyorum. naçizane tavsiyem: çözünebilir kahve alın, süt kaynatıp içine istediğiniz miktarda kahve ekleyerek karıştırıp için, isterseniz bir de french press (20-50 tl arası) alın, sütünüzü köpürterek ekleyin, daha lezzetli olacaktır. biraz bütçe ayırabilirseniz (birkaçyüz TL) espresso makinesi de alın, o zaman latte, flat white ve diğer çeşitleri de içersiniz. oldukça zevkli olur ve hatta starbucksa rakip olursunuz

ilk başta masraflı gibi gelebilir ama hem starbucks'tan çok daha ucuza içmiş olacaksınız hem de sağlıklı bir içecek tüketmiş olacaksınız.
bende bu tarz öneri bekliyordum çok sağolun hocam şimdilik makine fazla gelir ancak süt tozu yerine süt kaynatıp koyma fikri hoşuma gitti kesinlikle yapacağım. kahve kültürünü edinme vakti geldi sanırım