Merhabalar arkadaşlar ilk baştan söyleyeyim 18 yaşımın altındayım aynı suçlama yüzünden 2. kere evime sivil polisler geldi ve Dudullu çocuk şubeye götürüldüm.

Baştan anlatıyorum her şeyi. Beni suçladıkları hadise xxx.com üzerinden illegal film paylaşmam. Bu siteyi uzun süre önce ortağım olan Harun denen bir şahısdan aldım daha sonrasında site kapandı vs. bir şeyler oldu tam hatırlamıyorum ama benim ismime kayıtlı sunucudaydı. Beni yaklaık 1 ay önce evden aldıar ve tutanak tutup velisine teslim edilmiştir diyerek serbest bıraktılar. Şube numarasını verdi ve bizden haber bekle savcıya ifade vermeye gideceğiz dediler. Bu güne kadar aramadılar.

ve yaklaşık 4 saat önce beni evden yeniden aldılar(birbirlerinden haberleri yok önceden aldıklarını dfalan bile bilmiyorlar) hala dudullu çocuk şubbede bekliyorum. Ne ifademi alıyorlar nede eve gönderiyorlar. Neymiş 18in altındasın ifade veremessin diyor bir kısım, bir kısım diyorki savcı beyi arayalım, bir kısım diyorki savcıyı aramayın rahatsız etmeyin azarlar şimdi.

Ne yapmam gerekiyor bu durumda suçumu daha doğru söylemeyen polis denen memurlar işini bilmiyorlar. Benim hakkımda ne yapacaklarını en az 10 kişi arayıp sordular ve bu yaptıklarının hukuksuzca olduğunu düşünüyorum. Gelişmeleri buradan aktaraccağım.

EKLEME SAAT 11.17
Polisler konuşurken duydum hocalarım. Anladığım kadarıyla ilgili firmahakkımda suç duyurusunda bulunmuş araya cloudflare sunucu firması falan girmiş. Benim fatura bilgilerimi vermişler. Savcı takipsizlik kararı vermiş 18 yaşımın altında old. için. ama karşı tarafın avukatı itiraz etmiş.

EKLEME SAAT 1.02

Beni babama teslim ettiklerine dair, müşaede altında kaldığıma dair bir kaç kağıt imzalattılar.
Databir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 altını aileye emanet edip sabah adliyeye tekrar götürurler. Tutmazlar

Mobil
Hocamında dediği gibi oldu yarın sabah erkenden tekrardan beni bir arkadaş alacak ve çağlayandaki çocuk savcısına götürecekmiş. Detayları tekrardan yazarım. Herkese teşekkürler.

EKLEME SAAT SABAH 10.43

Şimdi karakola gidiyorum ifademi alacaklarmış. 3. kere ifademi alacaklarını söylüyorlar bakalım bu sefer alabilecekler mi

EKLEME ÖĞLEN SAAT 01.01 TARİH 30.01.20
Her karakola gidişimde her zmaan evden beni farklı bir adam alıyor. Bu 3. gidişimdi. Ne mi oldu? HİÇ BİR ŞEY. Yine ifademi alamadılar. Neyseki bu sefer orada aklı çalışan tecrübeli bir polis memuru vardı olayı anladı ve dediki senin dosyanı normal savcı bize yönlendirmiş.

O yüzden beni orada aldıklarına ve babama teslim ettiklerine dair yeniden bir kağıt imzalattılar kopyasını elimize verdiler(BENİ TEKRAR EVE ALMAYA GELİRSELER BU KAĞITI GÖSTER DEDİLER SENİ EVİNDEN ALAMAZLAR USÜL BU ŞEKİLDE DEĞİL DEDİLER). Bundan sonra dosyaya savcı bakacakmış ifademi uygun görürse çocuk savcısına iletecekmiş. Eğer savcı uygun görürse ben çocuk savcısına (AYICIKLAR VE ÇOCUK ŞARKILARIYLA) ifademi verecekmişim.

NOT: Karşı tarafın avukatı 2. bir itirazda bulunduğu için ben sürünüyorum. Yoksa sağolsun Savcı Bey takipsizlik kararı vermiş. 2. bir sefer itiraz etmiş karşının avukatı.