Medyamon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesaplar için pm'den denizbank hesabınız var ise anında işlem yapabiliriz yok ise ödemeyi şimdi geçerim sabah 9 da hesabınıza para geçer , hesapların şifre ve bilgilerini ödeme geçtikten sonra alırım , gerekli ticaretleri görmek için profilime bakabilirsiniz düzgün bir ticaret olması dilegi ile.

Bu arkadaştan hesapları alacaktım dedimki whatsapp ver yok konu aç dedim konu açtı bende herkes görsün bir ************** olursa burada mesajım zaten duruyor herkes bilsin şikayet edileceği zaman şikayet edilsin diye ama arkadaşa ben her yöntemi sundum tutuyor yarın sabah para hesabıma geçince işlem yapalım benim işim acele acele olmasa yarın derdim uğraşmazdım hem ben sana paramı gönderip güveneceğim de sen bana ne güveni veriyorsun nereden bileceğim parayı alıp kaybolmayacağını ?

- Burada ticaretlerime baksan zaten sana yeter şurada açık net yazarım ben dolandıranın hesabı kapatılsın anında ilk şikayette var mısın ?

120 tlye 17 k lık hesabı almadım güvenmedigim için burada birisi 310 tlye 31 k hesap satıyor ulaşamadım mesaj kutusu doluydu seninle işlem yapalım dedim Allahaşkına insan yormayın.

- Eğer alışveriş yapacaksan yaz buradan ben paranı göndereyim ibana sabah 9'da çek verdigim işlem talimatınıda görüntüle yarın çekersen yada çekmezsen 9'da buradan yaz.

size özel mesajda da söyledim bu kadar sinirlenmenize gerek yok iki medeni insan gibi sakin sakin konuşuyoruz. Bu kadar sinirlenmenize gerek yoktu ben okeyim siz geçin eft ben şimdi vericem zaten size hesapları rahat olun