hem az yakan hem parçası ucuz hemde bana göre diğerlerinden daha konforlu olan FİAT PUNTO EVO 1.3 MJET ama tabi siz bilirsiniz hocam
Tercihlerim arasında ama euroncapdan sıfır yıldız almış diyorlar.
c3 1.4 92 bg sx olandan almaya bak
az yakar donanımı epey iyidir cam tavan ve sanruflu modele odaklan
2011 ve üzeri bakıyorum hep, bu modeller içinde hep en uygun fiyatla c3 düştü, bir tanesine expertiz yaptırdım içime sinmedi almadım.
hiç düşünme ford fiesta al derim. bunlar haricinde de size hyundai i20'lere bakmanızı öneririm.
i20 hiç ama hiç sevmiyorum. ömür boyu arabaya binmeyim i20 yine bimem. Fiesta fiyatları 1 ayda arttı yoksa almıştım, şimdi pişmanım ilk hep önce fiestaya bakarım.
i20, Fluence, Dacia Hepsi az yakar ama kağıt gibi hepsi
Fluence her türlü binerim, ama onun temizini bu rakama bulmak zor. Kaportalar artık çok kötü 100km sonrası allahı emanet o yüzden hız çok yapmıyorum.
Bence Megane 3 kasaya bakın derim.
Megane 3 bundan bir kaç ay önce tuzlada buldum hemde uygun fiyat 16 bin felan hasar kaydı vardı ama hiç sorun etmedim. 190 bin kmdeydi. Adamla konuştum gidecem araca bakmaya aradan bir iki gün geçti, aradım şuan biri kapora veriyor dedi. şuan 46 a bulsam 150-200 bin arası orta şeker bir megane kaçırmam. Şekil tip olarak en çok hoşuma giden araba bu.
seat cordoba. Youtube yakıt yazarsan anlarsın. Çekişi yakıtı gidişi sağlamlığı mutlu eder.
Cordoba değilde ibiza station wagon onlarda olabilir ama rakamı yakalıyamıyorum.
Fiesta 1.4 tdci 2006 otomatik sahibiyim, araç yaşıtlarına göre çok iyi fakat kronik sorunları mevcut sağ arkadan belirlenemeyen bir sebebten sesler geliyor, rüzgar sesini aşırı içeri alıyor (bütün herşeyi denedik) yol tutuşu iyi ama arkayı çok atıyor
2011 ve üzeri her türlü modele bakıyorum. 2011 ve altına girmeye pek niyetim yok. Gerekirse tavan dahil boyalı olsun yine 2011 derim.
çok ciddi bir rakam değilse hasar kaydı takıntım yok, tavan hariç boya takıntım yok, değişen de olabilir, yeterki önden direksiyona kadar, turboya kadar podyelere kadar girmiş olmasın. Varsa araçlarınız bakabilirim. ciddi alıcıyım