gokhanaltunw adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense`den başka nerdeyse 4-5 tane reklam firması denedim hepsinde de +18 cizgi reklamı çıkıyor. Adsense gibi düzgün bir firma bulamadık.
Adsensede böyle bir temsilci olsa burdan yazsa süper olurdu. Banlansakta adsense vazgeçilmez. EN İYİSİ ADSENSE İLE ÖZGÜN ÇALISMAK
Konunun en basinda da bahsettigim gibi hocam, adsense ile ne yazik ki kimse yarisamaz, bu kounda katiliyorum. Bu yuzden alternatifi demistim en basinda.

+18 reklamlar icin ise bunun cozumu cok basit, calistiginiz firma ile iletisime gecerseniz bu tarz reklamlari kaldirabilirsiniz. Bizim acimizdan en azindan 2 tiklamaya bakar, hatta default olarak bu reklamlar yoktur bizim tarafimizda.

gezegenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam kolay gelsin.Türkiye de gösterime ne kadar tıklamaya ne kadar alacağız.net bir bilgi öğrenemedik
Turkiye'den geliyorsa trafik biraz sikintili agirlikli olarak geri donusumlere bagli, bizde sabit reklam yok, reklam havuzu var ve burada 24 saat testten sonra ( gerekli veri olusturulduktan sonra, bu yuzden az trafik olunca biraz daha uzun surebilir) optimizasyon yapilir ve en cok kazandiran reklama odaklanir.Bazi reklamlar gosterim basina, bazi reklamlar indirme veya uyelik basina kazanc saglar. Bu yuzden bazi gunler inis cikis gorulebilir, bu yuzden de size net su kadar CPM alirsiniz diyemiyoruz.