dogan500 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun için yanınıza eleman alacaksınız hocam bu tür işlere onu yönlendireceksiniz

Mutlaka izlemelisiniz
https://www.youtube.com/watch?v=zvoPmyYfTLA
karagul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşanılan problem çalışan için sıkıcı olabilir lakin unutulmaması gereken durum şu sizin yapa yapa kanıksadığınız işlerin basit çözümleri ilk kez karşılaşan biri için zor olabilir, bilgi işlemde hizmet verdiği yerdeki kişilerin işlerini yapamayabilir onlar için satış raporu hazırlamak çok çok basittir ama bilgi işlemci bu raporun içeriğinden hiç bir şey anlamayabilir.

Bir işyerinde problemi kendi çözmeye başladığı zaman bu duruma bozulan bilgi işlemci arkadaşları'da gördüm zira öğrenme amaçlı zincir kurulduğu zaman bir çok nokta'da çalışan kendi sorunlarını çözmeye başladığı zaman bir süre sonra iş yükü azalıyor ve patronlar bu maliyetten kurtulmak için dışarıdan hizmet alma durumunu değerlendirmeye başlar

İşiniz size göre sıkıcı olabilir belki mesleğinizdeki bireylere göre daha komplike problemleri çözmek için orada olduğunuzu düşünüyorsunuzdur, lakin böyle bir durum yaşandığında gerekli hız içerisinde müdahale edemeyip işlerin aksamasına neden olduğunuzda ilk şikayet edilen siz olduğunuzda işverenler benim elemanlarımın çoğu bu işleri bilmiyor ondan dolayı bu sorun yaşanıyor demezler,
Hocam biraz daha uzun olsaydı 400 kelıme seo uyumlu makale olacakmış dedıklerınızı empatı yaparak anlayabılıyorum ama bazen yıne de insan sıkılıyor . Bu arada haklısınız evet katılıyorum tabı ki