Satış günceldir. Özellikle açıklık getirmek istediğim bir konu var:

-1 Vbulletin panelimde 2 adet ayrı ayrı 5x,4x,3x sürümlerde kullanılabilen lisans mevcuttur. Yani alan kişi 2 lisansın da sahibi olacaktır.

Kaç tane alıcı çıktı ise tekini alsam ne olur vesaire tekliflerinde bulunmaktadır. Teki diye bir şey yok olsa da zaten yazdığım fiyatı karşılaştırırsanız. Bu fiyatlara tek lisans satan bile zor çıkacaktır. Sıfır 1300 1400 liraya mal olan bir ürünün ben 2 tanesini 500 Liraya satıyorum biraz insafa davet ediyorum.

Yakın zamanda bir forum kurmayı planlamadığım için boşta duran lisansları değerlendirebilecek biri alsın derdindeyim. İhtiyaçtan değil ihtiyaç olmadığından satılıktır.

İkinci bir soru da vbulletin hesabının bilgileri vesaire değişiyor mu güvenli mi?
Hesabın mail adresini sizin açacağınız yeni bir mail adresi olarak değiştirebilirim. (O da şu şekilde oluyor benim mail adresim yucelyenidogan@gmail.com ise sizden yucelyenidogann@gmail.com şeklinde bir mail açmanızı isterim ve şifresi sadece sizde olan bu mail adresi benim açacağım ticketle vbulletin hesabının mail adresi olur. Böylelikle artık sadece sizin erişebileceğiniz bir hesap haline gelir ve 2 lisansı da dilediğiniz gibi dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.)

Başka soru varsa PM ile alabilirim. 500 Lira son ineceğim fiyattır ben geçtiğimiz yıl @Mf.Rub; isimli kullanıcıdan satın aldım kendisi o dönem moderatördü ve 1200-1400 fiyat bandında almıştım. O yüzden bu fiyata alacak kişi gerçekten uygun bir yatırım yapmış olacaktır.

Satıldığında konuyu güncelleyeceğim o yüzden herhangi bir zamanda bu konuyu okuyorsanız satıldı ibaresi yoksa henüz satılmamıştır. Saygılar.