Normal sanal kart ile çekimde içerisinde 1 tl 2 tl gibi bir ücrete bakmıyor. Boş sanal kart açıp yine aynı şekilde alınabiliyor. Semrush'da tutarı çeker provizyonda bekletir iade eder Moz'da o mantık yok. Detaylı araştırıp test edip daha sonra burada mesaj atın

İroni yapıyorsunuz sanırım, denk gelme olasılığından bahsediyorsunuz milyonda, katrilyonda kaç acaba? Tam bir saçmalık sadece gülüyorum

Fake bilgiler nasıl oluyor da geliyor biraz anlatır mısınız? Görende moz'un ödeme alt yapısını yapmışsınız sanacak. Diğer arkadaşta 16 yaşında belli ki bazı illegal işlere bulaşmış sektörü çok yakından biliyor fakat eksik biliyor. Attığım şeylere göz atın sizde
@Alper06;
Bakınız
Ayrıca:
BIN nedir?
Size vereceğim son cevap olacak bu küstah mesajınıza karşılık. Dediklerimi çarpıtıp eğip büküyorsunuz. 'Görende moz'un ödeme alt yapısını yapmışsınız sanacak' ... ben böyle bir iddiada bulunmadım. Bu sitelerin hepsi MasterCard veya Visa alt yapısı kullanır ve bunların ayrıntılarını basit bir internet araması yaparak bulmak mümkün. Hatta buradan oluşturduğunuz numaraları kontrol edebileceğiniz sitelerde var gerçekten geçerli mi değil mi diye. Ve gerçekten doğru bildiği çıkıyor. Bu sebeple gerçek kat çıkma ihtimali katrilyonca vs değil gayette olası bir durum. Bu yöntem ile Netflix vb. sitelerede başaksının kart bilgileriyle üye olunulabilir ve bunu yapan kişi yeterince dikkatli değilse ( haydi gerçekçi olalım çoğunluğun bunu düşüneceğini bile sanmıyorum) otomatik ödeme nedeniyle bir sonraki ay karttan çekim yapılabilir. Sonuç olarak ben olabilecek bir senaryoyu yazdım ve sizin böyle alınmanız ve küstahça cevap vermeniz gerçekten hayret verici.