genel hit ortalaması ne kadar? çünkü bayağı iyi bence
vallaha bilmiyorum ki ekran fotosu koyuyorum direkt analitixsteki ekran bu girer girmez
bunun iyi oldugunu sende biliyorsun bence boşuna şuan soruyorsun.
ama bilgilendirme yapayım sana kendi sitende sürekli sende aktif durursan bu hemen cıkma oranını düşürür yani sürekli sitende duruyorsan o % seni yüzündende olmuş olabilir.
ön yargılı olmayın hocam gerçekten bilmediğimden soruyorum çok öyle analitis istatistik takıntım yok hiç bie projemde olmadı bu projeme fazla sahip çıktım herşeyi ekledim ama bilmediklerim v.s oluyor ve üstadlara danışmak için kou açıyorum. bildiğim çok fazla şey var evet o konuda birileri komik derecede basit konular açınca bende sizin gibi düşünebiliyorum ama sonra benimde o kouda 0 bilgili olduğum zamanlar geliyor yinede oldukça anlaşılır cevap veriyorm

Organik hit gibi şeyler kullanmıyorsanız gayet güzel fakat doğal ise .
yok hocam hiç bişey kullanmıyorum düşecek domainleri paylaşıyorum ve hem r10da hemde wm-aracındada günlük konularını açıyorum başka bişey yapmıyorum
Direkt buraya bakmak yerine sayfaları kontrol edebilirsin eğer sayfalarının %90 ından fazlası kullanıcıyı 2 dakikadan fazla tutuyorsa evet iyi
anladım hocam bundan sonra konu açmadan forumun arama kısmını kullanırım teşekkür ederim.