Merhaba,
Tasarım gerçekten güzel görünüyor tebrik ederim, sade, hoş ve oldukça kolay kullanıma izin veriyor.
Ancak yönetim paneli için sanırım yoruldunuz ve hızlıca yayına almak açısından hızlı geçtiniz.
Keza anasayfada ki o tatlı duruşu sert bir bakışa çevirmiş gibi hissettim. Küçük bir eleştiri olarak görün lütfen
Ayrıca, nacizane tavsiyem CV oluşturmak için üyeliği zorunlu yapmayın ki insanlar kolayca oluşturabilsin ancak pdf olarak döküm almak yada HTML çıktısını almak için mail adresi girmesi gereksin sonrasında mail onay işlemleri üzerinden gerekli bilgileri de isterseniz o adıma kadar gelen kişi zaten oluşturduğu CV'yi almak için hızlıca üye olacaktır.
Ayrıca SEO tarafında biraz zorlanacağınızı da belirtmek istiyorum bu gibi sektörler fazlaca rekabet içerdiğinden ciddi reklam yada SEO yatırımı yapmanız gerekebilir.
Yine de kolay kullanım ve modern yapısı ile diğerlerinin önüne geçmeyi hedeflediğiniz için tebrik ederim. Umarım başarılı olursunuz.
İyi çalışmalar.
Değerli yorumun için teşekkürler.
Üyeliğin en sonda herşey bittikten sonra üye olmak zorundasınız gibi bir uyarı kullanıcı tarafından pek hoş karşılanmayacağı için ilk başta olması daha mantıklı geldi.
Yönetim paneline gelince basit ve sade olması her zaman avantaj o yüzden çok basit ve sade tuttum.

Pdf görüntüleme sorunu giderildi.
Şablon tekrardan güncellendi.
Gelecek güncelleme;
form wizard şeklinde hızlı cv sihirbazı eklenmesi