the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Grafikler güzel. Elinize sağlık. İndirip yorum yazdım.

Bu bilgi birikimini dünya geneline hitap eden oyunlarda kullanmanızı öneririm. Finansman konusunda sıkıntı çekerseniz de destek olabilirim.

Tavsiyelerim:
- aab yapmadıysanız yapın. Boyut fazla geldi bana.
- ikon a/b testleri için yeni ikonlar tasarlayın.
- ikonda metin olmasa da iyi olur.
- arama sonuçlarında ikonunuz neden diğer ikonlardan küçük çıkıyor?
- ikonda oyunun türü anlaşılmalı (kart olması iyi) ancak küçük versiyonda anlaşılmıyor, diğer osmanlı oyunlarındaki gibi padişah/sultan resimleri kullanabilirsiniz.
- fotoğraflara, medya dosyaların erişim izni istiyor; çoğu kullanıcıyı vazgeçirebilir bu izin, gereksiz ise kaldırın.
- açılış ekranı boş ve tasarım yeterli değil. En azından ortaya play düğmesi ekleyin (ok değil).
- açılış ekranında üste oyun logosu (ikonu değil) tasarlayıp yerleştirin.
- artık padişahsın ekranındaki kare kutucukları sanki seçim yapılması algısını oluşturuyor, farklı bir listeleme öğesi seçmenizi öneririm.
- "rastgele bir stat" ifadesi anlaşılmıyor, değiştirilmeli.
- unity ödüllü reklam testte kalmış (kendi yaptığınız oyunu oynamadan yayınlamamalısınız).
- seçim mekanizması anlaşılmıyor, daha iyi görselleştirilmeliydi.
- görev tamamlandı ekranındaki ödülün: ibaresinden sonraki ikonun arka planı beyaz değil saydam olmalı.
- görev tamamlandı takılı kalıyor.
- oyun banner ve geçiş reklamlarının kullanımına müsait ama kullanmamışsınız.
- oyunun ana ekranında oy verme düğmesi olmalı, oynarken de bölüm sonlarında arada sormalı oy vermek ister misiniz diye.

Zevkli bir oyun olmuş, elinize sağlık.
Teşekkür ederim ilginiz için. Zaman ayırıp tespit ettiğiniz bu hataları, bir sonraki güncelleme için not aldım. Reklam yerleşimini ise oyunun biraz daha hitlenmesini bekliyorum. Tekrar teşekkürler.