Merhaba arkadaslar,
Benim adim Batuhan, Adcash Turkiye temsilcisiyim. Son zamanlarda aranizdan bir kac arkadas benim ile iletisime gecti ve ben de konuyu inceleyerek size yardimci olmak istedim.
Simdiye kadar beraber calistigimiz arkadaslar ile guzel oranlar yakaladik ve Adcash olarak da bu trafigin kalitesi dikkatimizi cekti. Daha fazla pinterest sitesi ile calismak isteriz acikcasi. Adsense kadar fazla kazandiracagimiz tartisilir durust olmak gerekirse, dunyadaki butun internet kullanicilarin bilgilerine sahip degiliz ne yazik ki

Ancak guzel bir kazanc saglayabilecegimizden eminim ve bu trafik bizim icin tamamiyla kabul edilebilir, banlanma riski de yok.
Nasil Uye olurum? Bu link uzerinden publisher olarak hesap olusturabilirsiniz. Euro veya Dolar olarak hesabinizi acabilirsiniz. Ben Adcash'te calistigim icin kendi kodumu verdim, siz uye oldugunuzda bana bildirim gelecek ve onaylama isleminde de ilgili takim hizli bir sekilde onaylamayi gerceklestirecektir. Ayrica Yayinci tarafinda Turkce konusan tek kisi oldugum icin size de yardimci olacagimi dusunuyorum
Sitemi nasil onaylatabilirim?
Bir cok arkadasin sorunu simdiye kadar bu soru. Subdomainler'den en cok hit olan, aktif bir siteyi eklerseniz onaydan hizlica gecer. Eger siteniz onaylanmadi ve ya bundan once red edildi ise benim ile iletisime gecin, hizlica onaylama islemini gerceklestirelim.
Ödeme sıklığı ve yöntemleri nelerdir?
Adcash de diger firmalar gibi
Net30 odeme sistemi ile calismaktadir. Odeme yontemlerimiz ise
Banka havale, Paypal, Payoneer, Webmoney, Sktrill be Bitcoin'dir.
En cok hangi reklam formati/modeli kazanc saglar? Pop-under, Interstitial ve Push Notification (ozellikle content locker kullanimi hizli bir sekilde subscriber kazanmanizi saglar) Onceden de bahsettigim gibi, ne yazik ki hic kimse google kadar kullanici bilgisine sahip degil, bu yuzden banner baska hic bir firma ile kazanc saglayamaz (adsense araciligi ile yine adsense reklami cikaran firmalar haric). Bir kac arkadas Adsterra ile guzel kazanc sagladigini soyledi ancak incelemelerden sonra, Ozellikle Amerika Almanya ve diger yuksek kazanc saglayan ulkelerde size banner kodu vererek pop reklam cikardiklarini gorduk. Sonuc olarak banner fiyatinin biraz ustunde aslindapop reklami kullaniyorlarki bu sizinicin buyuk bir kayip.
Ayrica pop kullaniminda pinterest tarafindan banlanmalar soz konusu oldugunu duydum. Biz reklamlarda agresif bir yontem kullanmamaya caba sarfediyoruz, bizim ile calisan arkadaslarda boyle bir sorun ile dahakarsilasilmadi, eger tecrubeli arkadaslar var ise pinterest tarafindan banlanmamanin cozumlerini paylasirlarsa harika olur
Pop Under reklamina ek olarak, pop reklamlar gosterildikce sayim olur, bannerdan farki, sizin site acilir acilmaz pop reklami aktif hale gelmez, sitede bir yere tiklandiktan sonra acilir. Bu yuzden bounce rate'inizi (siteden hemen cikma orani) , sadece pop reklami icin degil, genel olarak, mumkun oldugunca dusuk tutmanin cozumlerini bulun. Bu konuda da size yardimci olmaya calisabilirim.
Adcash ile ne kadar kazanc saglarim?
Kesin cevap verilemeyecek tek sorudur bu

Bu tamami ile reklamlara geri donusume bagli, hangi formatlari kullandiginiza bagli. 3 ornek gostermek istedim ancak resim yukleyemedim buraya ne yazik ki. Ancak Skype uzerinden ornek gosterebilirim. Pin to pin sitelerinde geri donusumler yuksek oldugu icin Amerika trafiginde 9$ , Almanya trafiginde 3-4$ gibi CPM o gorebilirsiniz pop-under reklaminda.
Benim ile Skype uzerinden
batuhan.adcash
Mail uzerinden
batuhan@adcash.com ile iletisime gecebilirsiniz.
Saygilarimla,