Merhaba değerli forum üyeleri. Hepimiz biliyoruz ki 24 Ocak günü Elazığ da 6.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elimizden geldiğince deprem bölgesine yardım göndermeye çalıştık. Ben bir sosyal sorumluluk projesi olarak her 1 SMS ile KIZILAY' a bağış yapan değerli forum üyelerine 1 adet 6 günlük VDS sunucu vermeyi düşünüyorum. Boşa çıkan ve 6 gün süresi kalan dedicated sunucumu böyle hayırlı bir iş için kullanmak istiyorum. Bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gerekenler kısacasıyla şöyle,
1- Bu post paylaşıldıktan (28.01.2020 ve 14:34' dan) sonra KIZLAY' a bu link üzerinde (
https://www.kizilay.org.tr/bagis-yon...868-sms-bagisi) ilgili SMS' i atmak.
2- Gelen SMS için ekran görüntüsü bu post altında paylaşıp bana PM den bilgi vermeniz.
Not : Elimde 10 adet IP olduğu için maalesef 10 adet ile stoklarla sınırlı bir kampanyadır. Sanal sunucular 6 şubat tarihinde otomatik sonlanacaktır. Buradaki amaç deprem zedelere yardımcı olmak olduğu için lütfen 1 haftalık sunucu için 10₺ mi vereceğiz gibi yorumlar yapmayın çünkü yaptığınız hayırın karşılığında ufak bir hediye gibi düşünün bunu.
@Coskun; hocam da izin verirse kampanyayı başlatmak istiyorum.
Her birinizin seçtiği bir yön ve yöntem var; siz iyilikte yarışın. Nerede olursanız olun ALLAH sizi bir araya getirir. ALLAH elbette her şeye gücü yetendir (BAKARA SURESİ 148. AYET)