MitiSen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla inanın bende anlamaya çalışıyorum hocam hızımın 110-120 olmadığından eminim.Ama bunlar nasıl çıkardılar onu anlamaya çalışıyorum.Kavşaktan geçtikten bir müddet sonra bizim orda tanıdık bir abimiz var motoru ondan satın almıştım.Onun dükkanın önünden geçerken kornaya basıyorum selam veriyorum ayıp olmasın diyede dükkanı biraz geçtikten sonra gaz açmaya başlıyorum.Hız açmaya başlarkenki hızım tahmini 35-40 arası birşeydi.O arada ben nasıl 110-120 lere ulaştım bilmiyorum çünkü kaza yaptığım yer ile o gaz açmaya başladığım yerin arasında 70 metre ya var ya yok Anlamıyorum cidden kafam allak bullak bakalım 2. duruşmada ne olacak şuan dizi gibi gidiyor merakla bekliyorum 2. duruşmayı ters köşe yaptı karşının avukatı

Onu diyorum ya hocam anlayamadım bakalım bi keşif yapılsın incelensin aşağıdaki hocamıza özellikle atacağım ortalama hızımı

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.Yukardaki mesajlarımdada bahsettiğim gibi net birşey olmamak ile birlikte "diyorumki bir kısmını 50 bir kısmınıx hızda" diye belirtiyorumki hızımın yüksek çıkmış olma ihtimali varmıdır diye soruyorum.

Ve beni tanımadan etmeden bu şekilde kırıcı konuşmanız gerçekten üzücü.Ben kimsenin hayatını tehlikeye attığımı sanmıyorum videodan da anlaşılacağı üzere hayatı tehlikeye atılan benim Ve bir önceki yorumumdada belirttiğim gibi hız yapmak istediğim zaman anayola çıkan birisiyim.Uzun yolda bile en arkada genelde ben giderim gaz açacağım zaman 1-2 dakika gazlar geri durulur en arkaya geçerim.Yani bilinçli ve kontrollü bir sürücü olduğumu düşünüyorum.Sizede hak veriyorum şayet bende sizin yaşamış olduğunuz gibi bir olay yaşamış olsam bende aynı şeyleri düşünürdüm.

Fakat şunuda düşünmek lazım 22 yaşında okuluna sınava gitmeye çalışan birisi taksicinin u dönüşünün yasak olduğu yerde u'ya çıkması ve ifadesinde sinyalinin olduğunu belirtmesi,beni farkedince sağa doğru manevra yaptığını söylemesi vs vs gibi bir sürü yalan var bunları görmediğiniz bilmediğiniz için hakkımda yanlış düşünüyorsunuz.Videoda arkadaşın sinyalini gören,beni farkedince sağa doğru manevra yaptığını gören var ise yazarlarsa sevinirim bu arada Yani kısacası üzüldüm hocam ne diyeyim
bunun tanımakla alakası olmadığını düşünüyorum. mükkemmel karaktere de sahip olsanız hız yapıyor olmanız sadece sizi değil çevrenizdekileri de bağlar. ayırca tazminat kazanırsanız psikolojik olarak "nasılsa telafisi var" deyip bu hız alışkanlığınıza devam etme ihtimaliniz çok yüksek. bu nedenle inşallah kazanamaz hatta üzerine masraf çıkar diye umut ediyorrum.