Hocam öncelikle şu anda bu forumda gördüğüm en güzel en faydalı konulardan birini açmışsınız teşekkür ederim bu yüzden.
Benim de kendime ait bir söz sayfam var ve dün hesabımı açalı tam 3. ayımdı ve 100k ya ulaştım. Benim ile benzer içerk üretenler yıllardır aynı takipçide kalırken ben günde 1.3k kasıyorum hesabımı bu yönden sayfamın içeriklerinin ilgi gördüğüne inanıyorum fakat birkaç sorum var.
Günde dört paylaşım yapıyorum hepsi her gün aynı zamanlarda paylaşılıyor. Hikaye izlenmem 13.5k ila 16.5k arası değişiyor.
Attığım gönderiler genelde keşfete diğer kısmından düşüyor. 200k erişim var ise 2k keşfet oluyor en fazla, gerisi diğer kısmından geliyor bunun sebebi nedir?
Etiket kullanımına gelecek olursak, Günde dört tane paylaştığım gönderiden sadece sabah paylaştığıma etiket ekliyorum. Ve genelde hep aynı etiketler oluyor. Mesela bu sabahki 67.9k erişim alan gönderimin istatistikleri şu şekilde;
Anasayfa 40.4K
Etiketler 14.2K
Keşfet 301
Diğer 11.8k
Sizce günde paylaştığım 4 gönderiye de etiket eklesem, ana sayfadan gelecek olan erişimleri mi kısar mı? Bir zararı olur mu?
Diğer admin arkadaşla konuşurken sürekli etiket eklemenin ana sayfadaki erişimi düşürdüğünü düşündük. Sizce bu doğru mu? Yoksa o gün paylaştığımız gönderiler kalitesinden dolayı mı düşük beğeni aldı da biz mi yanlış düşündük?
Ve son olarak hikaye erişimlerini nasıl 20-25k izlenmeye çıkartabilirim? (Hikaye paylaşımlarım genelde paylaştığım içerikle alakalı fakat story boyutunda oluyor. Kısacası 3 söz tasarımı, 1-2 duvar kağıdı, eğer varsa erişimi düşük gönderiler, ve nadiren de güzel manzara videoları atıyorum.
Ortalama 8-9 story oluyor günde.)
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın hocam şimdiden çok teşekkür ederim.