Futures'de komisyon oranları %0.02 seviyelerinde, eğer paranızın üzerinde bir kaldıraç kullanırsanız, futures bakiyenizin anlık değiştiğini görebilirsiniz. (Örnek: işlem yaptınız, açık bir pozisyonunuz var ve kalan USDT bakiyeniz diyelim ki 2 olsun, eğer toplam cüzdan tutarının üzerinde bir işlem açılışı ise bu, 2 değerinin oynadığını göreceksiniz.) Open positions kısmında o işlemin yanında close position diye bir buton çıkmalı, mobilde de webde de bu şekilde sistemi. İstediğiniz an market veya limit close position yapabilirsiniz.
Benim genel yaklaşımım bakiyeyi 10'a bölüp her bir işlemde martingale uygulamak oluyor. Böylece ilk aşamada gerçek bakiyemi aşmıyorum x10 işlem yapsam da. Fiyat düştükçe alım yaparak ortalama azaltıyorum, kar noktasında da pozisyonu kapatıyorum. İşlem geçmişime baktığımda hiç bir fee ödemem %1 oranını bile bulmamış.
API olarak da gayet başarılı bu arada.
Sadece 8 saatlik dilimler arasında aynı pozisyonla geçiş yapmadım, dilimler arası geçişin %0.01 fee ödemesi olduğu söyleniyordu ama bunu tecrübe etmedim.