Xenon ile core arasında çok fark var diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim. Core işlemci Xenon kadar verimli olmaz.
cevabınız için teşekkür ederim.
Kesinlikle i7 islemciniz eski nesil olmasina ragmen xenon islemciden daha iyi.
cevabınız için teşekkür ederim.
Afedersiniz ama attan inip eşeğe binmişsiniz.
Yeni işlemciniz 2009 yılına ait 2 çekirdekli turbo boost özelliği bile olmayan tarihi eser bir işlemci. Eski işlemciniz 2014 yılında çıkmış sanal izleklerle birlikte 8 çekirdekli tek çekirdekte 4.4 ghz saat hızına turbo boost yapabilen ve günümüzde hala tercih edilen iyi bir işlemci.
Size bu sunucuyu öneren yada almanıza aracılık eden kişi ile iletişiminizi kesin.
cevabınız için teşekkür ederim. Sunucuyu ücretiyle almadık bilgi işlem ekiplerince teslim edildi. Demo olarak bir kurulum yaptık lakin yavaş çalıştığı için bir analiz edelim dedik ve bu işlemcileri gördüm. İlginize ayrıca teşekkür ederim.
Merhaba,
Geçeceğiniz yeni raidli sunucu işlemcisi şu anki işlemcinize göre her yönüyle çok kötü benchmark testlerine bile bakmaya gerek yok. İmkanınız varsa geçmemeniz daha iyi olur.
cevabınız için teşekkür ederim. Eski sunucuyla devam etmek mantıklı o halde.