VorteXx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saldırıyı yapan kesin canı yanan birisi. Mobil onay şeklindeki siteleri onaylamıyorum yasal yönü hakkında bilgim yok ama yasal olduğunu düşünmüyorum, çünkü çoğunluğu dolandırıcılar kayıt ettiriyor whatsap tarzı numaraları mobil ödeme bozdurma sitesinde 400₺ dolandırıldım ve site numarası bu gibi sitelerden kayıt ettirilmişti. Peşinde olsanız bile bi sonuca varamazsınız çünkü adli makamlara başvurduğunuz anda size sorarlar sahtecelik yapıyorsun diye )
Kafanızda kendinizce yaşadığınız bir sorundan çıkarak yaptığımız işi bir sınıfa koymuşsunuz fakat durum böyle değil kullanım koşulları sayfamızı avukatım yazmıştır yasal olarak bizim bir sıkıntımız yok. Açık hat almakta 50₺ bu ülkede, aynı şekilde sahte kimlikle veya yurtdışında yaşayan insanların kimlikleri ile Turkcell'den veya benzeri operatörlerden hat çıkartan çok fazla insan var. Suçu kişi işler, sistemlerin suçla bir bağlantısı yoktur öyle olsaydı Türkiye'de ki neredeyse her servis kötüye kullanıldığından ülkece ters kelepçe olurduk. Türkiye'de ne sistemler ne suç zekaları tarafından ne işlemler için kullanılıyor bilseniz... Biraz kafanızda taşların oturması adına yorumunuza yanıt verdim cevap yazmanıza gerek yok konu farklı noktaya gitmesin lütfen. İyi günler dilerim.