Bakacağım hocam gerekirse ellerinde yardım malzemesi varsa tır tedariği konusunda yardımcı olmak amacıyla da görüşebilirim kendileri ile.
araç önüne bayrak asman yeterli dilersen ciddi iseniz ben size dernek yazısı iletirim bıda yolda durdurulup eşyalara el konulmayı engeller. bir yasa gereği terör örgütlerine malzeme sevkiyatı olmasın diye bir çalışma bana ulaşırsan gerekli ilgiyi gösteririm
CİMER'den gelen yanıta göre sizinle irtibata geçeceğim hocam.
bulunduğunuz ilde bir yardım kuruluşu ile birlikte hareket ederseniz onlar gerekli mercilerden gerekli evrak ve belgeleri temin edeceklerdir.
CİMER'den gelecek cevabı bekliyorum hocam ama sanırım en mantıklısı dediğiniz gibi yapmak.
şirket içindeki personellerin aileileri ile kendi çapınızda kıyafet toplayıp kendiniz elazığdaki koordinasyon birimine teslim edebilirsiniz.
Hocam bizim de niyetimiz oydu ekstra olarak sektörel haber siteleri ile işbirliğine giderek biraz daha kapsamlı bir yardım yapmayı düşünüyoruz ancak AFAD'ın sorun yok dediğine valilik olmaz diyor.
Detayları biz bilmedigimizden dediginizde cok haklısınız. Dün tv8 yardim kampanyasindaki numarayı arayarak onlar aracılığı ile iletebilirsiniz bence. Zaman çok değişti kardeşimize yardım etmek için bile torpil lazım. Allah sonumuzu Hayr etsin sabr etmek lazım.
Bakalım hocam CİMER cevabına göre nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz.