Merhaba,
Haklısınız ancak bir umut diyerek konu açmak istedim. Resmi makamlar ile görüşüyorum ancak AFAD'ın sorun yok dediğine valilik olmaz diyor kafam karıştı. Cimer'e de durumu anlatan bir bildirim yaptım. Geri dönüşlerini bekliyorum.
AHBAP platformu olabilir kendilerine ulaşmayı deneyebilirim teşekkürler.
İHH çok destek verdiğim bir kuruluş olmasa da yine de bilgiye erişemezsem sürecin nasıl işlediğini sormak için ulaşmayı deneyebilirim.
Allah razı olsun hocam zaten ulaşıp teyit etmeden yardımları toplamaya başlayıp da gönderemem.
Hocam nakdi yardımı çok uygun bulmuyorum sonuçta 15 Temmuz yardımları bile 3 sene geçmiş olmasına rağmen hala yerlerine ulaştırılabilmiş değil.
Teşekkürler
CİMER'e yazdım bi bilgi gelsin de hocam duruma göre özel firmalara ulaşıp soracağım.
İHH hakkında düşüncelerim size yakın olsa da konunun amacından sapmaması adına ricam bu tür yorumlarda bulunmamanızdır.
Teşekkürler hocam tam olarak düşüncem budur.
Hocam ne yazık ki işler o kadar kolay olmuyor. İstanbul'dan Elazığ'a 50 tane çevirmeye girecektir araç. Bu malların fatura ve irsaliyesi olmayacağı için yolda polis istediği takdirde mallara el koyabilir, çekici ve dorseyi bağlayabilir, şirkete yüklü bir miktarda ceza kesebilir ve hepsinden önemlisi yetkisiz taşımacılık gerekçe gösterilerek şirketin taşıma yetki belgesine kadar iptal edebilir. Bu durumda şirketi de düşünmek zorundayım. Bir iyilik yapmaya çalışırken şirketi de düşünmek zorundayım şoförleri ile birlikte 50 60 kişi ekmek yiyor yetki belgesi iptali demek şirketin uzun süre faaliyetini sürdürememesi demek. Belki uç bir nokta ama her detayını düşünmek zorundayım ne yazık ki.
bulunduğunuz ilde bir yardım kuruluşu ile birlikte hareket ederseniz onlar gerekli mercilerden gerekli evrak ve belgeleri temin edeceklerdir.