Yaklaşık 4 aydır ileri seviye Angular ve Vue geliştirici arıyoruz, back-end bilmesine gerek kalmadan, biliyorum diyip gelen çürük, ileri seviyeyim diyen 15k istiyor orta seviye olduğunun farkında değil. Bulursanız banada söyleyin lütfen

hem javascript hem backend çok zor gibi geliyor biraz bana.
Kimseleri bulamadık tam zamanlı çalışmak için

Arkadaşlar arayışımız aktiftir. Aylık maaşımız güzeldir. Tekliflerinize açığız
mesajımı birden fazla kişiye göndereyim kime tutarsa :P
22 yaşındayım, İstanbul / Levent'te tek yaşıyorum. Yaklaşık 7 yıldır yazılım geliştirmeye ilgileniyorum, hep Full-Stack çalıştım, uzmanlık alanım Front-end. Kullanıcı deneyimi tasarımıyla (UX) ilgileniyorum, UI geliştirme konusunda pixel-perfect bakış açıma güveniyorum, yaptığım işi genelde iyi test ediyorum.
Back-end'de 2 yıldır sadece Laravel yazıyorum, arada Symfony ile bir, Ruby on Rails ile 2 proje geliştirdim fakat (en azından kendi projelerimde) Laravel'de sabit kılma kararı aldım, çalıştığım yerden/müşteriden ekstra talep gelmezse Laravel ile ilerliyorum.
Front-end'de UI işlerinde birkaç yıldır Pure-javascript yazıyorum, SPA uygulamalarda son 8 aydır hayatımda sadece Vue var, React ile de çok küçük çaplı bir iki proje yaptım.
Son 6 ayda Vue ve Laravel ile 1 CRM uygulaması (bu bayağı detaylıydı) ve 1 ERP uygulaması geliştirdim/geliştiriyorum. Vuex'e hakimim, Vue ile hazır yapı kullanmadan sıfır bir projeyi ayağa kaldırabilirim, ihtiyaca en uygun ve en optimize mimariyi kurabilirim (Ama yine de bootstrap-vue

), projeye özel componentler geliştirebilirim ve bunların dökümanını yazabilirim.
Görüşmek isterseniz PM