HOPE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman hocam hızlıca ben sorulara geçiyorum;

1) Nereden başvuruyoruz
2) Site başvurusu ortalama kaç gün sürüyor
3) TR siteler kabul ediliyor mu
4) Hangi sitelerin başvuruları onaylanıyor
5) Adsense gibi politika, iletişim vb. gibi sayfaların olması gerekiyor mu
6) Minimum ödeme tutarı ne kadar
7) Kullandığınız zaman boyunca kendi deneyimlerinizden yola çıkarak Yandex Advertising'in Avantaj ve Dezavantajları neler?
1) https://partner2.yandex.ru
2) 2. Gün onay aldım. Ortalama 1 hafta diyebiliriz.
3) evet
4) İllegal hariç onaylayacaklarını düşünüyorum.
5) bende yoktu.
6) 100 Euro veya 150 dolar. Kayıt olurken hangisini istediğini seçiyorsun. Aynı şekilde girilen banka hesabı da o döviz cinsinden olmalı.
Kazançlar panelde ruble olarak görünüyor.
7) Çok kötü ve anlaşılmaz bir paneli var. Reklamlar kişiye özel çıkmadığı için tbm aşırı kötü. Raporlardan hala neyin tıklanma, neyin tbm olduğunu anlamış değilim. Adsensenin 4/1'i kadar gelir oluyor bende. Destek için Rusça ve İngilizce beraber yazıyorum. Sadece İngilizce yazdığım zamanlar dönüş alamadığım oluyor.
Kayıt olurken girdiğiniz banka bilgilerini doğru girmenizi öneririm. Değiştirmek için ekstra bir panel bulunmuyor. Mail atarak değiştirmeniz gerekiyor. Bazen ödemeler 1 inde bazen 10 unda kesinleştiği oluyor. Her halükarda ayın 21 ve 22 sinde ödeme gelmiş oluyor.
Adsense gibi Pin olayı yok. Kayıt olduktan sonra hesabı doğrulamak için kimlik veya pasaport fotokopisi atmanız gerekiyor. Aksi halde ödeme alamazsınız.
İllegal sitelerde bu yüzden sıkıntı olabilir. Aynı şekilde fazla para kazanmak için illegal yöntemler deneseniz sonu kötü bitebilir.
Reklam içeriği %99 Rusça. Şuana kadar 2 firmaya ait Türkçe reklam görebildim sadece.