Referanslar Güncellenecektir!
Kendisiyle 2 webview 3 reskin ve şuanda 1 tane de mobil oyun ile anlaştık 2 webview işlemi tamam şehir rehberi uygulamamız yayında. 2 diğer oyun ve uygulamamız şuanda Google amca tarafından inceleme de yayına hazır bekliyor. Uzun zamandır birlikte çalışıyoruz. Gerçekten piyasada işinde uzman samimi ve saygılı kişilerden biridir. Ve daha uzun süre onunla çalışacağıma inanıyorum çünki kod yazmayı seviyor.
İşi olmamasına rağmen ekleme ve düzeltmelerde dahi destek olacak kadar iyi biri son uygulama da bitince tradesi hazırdır.
hocam ile 1 adet park etme oyunu ile anlaştık(reskin),yarım gun geçmeden ortaya güzel şeyler çıkardı

arkadaşı tavsiye ediyorum işinde iyi biri ve saygılı çozum odaklı biri.
1 Adet reskin yaptırıldı profesyonel şekilde reskin hizmeti verdi. Çok yardımcı oldu teşekkürler.
Uygulama düzenleme işi verildi A+++
Uygulama düzenlemesi yaptırıldı. Unity konusunda işinin ehli bir yazılımcı. İleride yine çalışacağız.
İş verildi, gayet memnunum. 2 bir iş içinde anlaştık. Teşekkür ederim. Kendisine bize verdiği destek dolayı, tüm sorunlarımı tek tek çözdü, bana yardımcı oldu. iyi çalışmalar dilerim.
Kardeşimle uzun zamandır çalışıyorum. Ahlâklı düzgün ve işinde uzman gözünüz kapalı güvenilirsiniz
İş verildi. İlgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum
Uygulama konusunda ikinci kez kendisiyle çalıştık. Gayet hızlı bir iş çıkardı. Unity tarafında olduğu kadar Google Play Store konusunda da bilgili. Teşekkür ediyorum.
Reskin işi yaptırıldı. Çok kaliteli işçilik.
Uygulama reskin yaptırıldı. Çalışması gayet güzel.