Konu farklı kategoriye taşınmıştır. TIKLA YENİ KONUYA GİT

Yazılım Telefonunuzdaki SMS hakkını kullanarak SMS gönderimi yapar. Dilediğiniz android telefonu bağlayarak, gönderimi kolaylıkla yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken usb ile bilgisayarınıza telefonu bağlamak ve gerisi yazılıma bırakmak. Yazılıma çoklu mesaj girebilir ve on binlerce numara ekleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman durdurup, dilediğiniz şekilde kota belirleyebilirsiniz. Yazılımda hiçbir sınır yoktur. Firmanızın veya ürününüzün reklamını kendiniz sms yoluyla yapın.

V1 Version
  • Sınırsız Numara Ekleme
  • Kota Sistemi
  • Çoklu mesaj ekleme
  • Dilediğiniz Ülkeye Mesaj Gönderme
  • Süre ekleme
  • Kullanım Klavuzu
  • Vcard İle rehberden numaraları çekme
  • Vcard ile rehbere numara kaydetme
Yazılım sizlerden gelen istek üzerine güncellenecek ve alım yapan herkes bu güncellemelerden yararlanabilecek. Yazılımı kullanmak için telefonunuzu kablo ile bilgisayara bağlamanız yeterli olacaktır. Yazılımın yanında kullanım klavuzu ve gerekli her şey verilmektedir. Herhangi bir sorunda saat ve dakika farketmeksizin bana ulaşabilirsiniz.

Yazılımın fiyatı 300TL - Afad,Kızılay,Lösev,Mehmetçik Vakfına en az 10TL bağışlayıp bana dekont atana yazılım sadece 150TL.
Yazılımı satın alan herkes ile özel iletişim halinde olup, kurulumlarını bizzat kendim ile tamamlayacağım.

------------------------------------------------------------
Kardeşlerim sabahki fırsat konumda yorum yapanlar. Yorum yaptığınız için yazılım sizlere sadece 100TL dir. Konu açıldıktan sonraki yorumlar gereli sayılmayacaktır, indirim almak isterseniz Belirttiğim vakıflara bağış yapıp yapabilirsiniz.
@reklamcifobi;
@AFaCaN;
@Lithack;
------------------------------------------------------------