Risque adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer konuyu da takip etmiş biri olarak yorumum:
Trollse komik değil, ciddiyse komik.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben suriyeli birisinin medeniyet denilen insanların bir topluluk altında yaşama biçimine uygun olmadığını düşünmekteyim. En azından Türkiye'ye gelenler için bunu söyleyebilirim. Şamda bildiğim kadarı ile bir çok dinden insanlar bir arada yaşayabilmekte. Kısacası haketmiyorlar medeniyeti. Tarih boyunca sürekli olarak Suriyede sünni ve cihatçı bir hakimiyet kurmak isteyen idlib ve hama gibi yerleşim birimlerinde isyanlar çıkartan kişilerin kendi ülkelerinde huzursuzluk çıkarttıkları gibi gitikleri ülkelerde de huzursuzluk çıkartması kaçınılmaz. Kıbrısa gidenleriniz var mıdır bilmiyorum ama bir çok pakistanlı ve Filipinli bu ülkede yaşamaktalar. Hizmet sektöründe sürekli bu ülke çalışanlarını görebilirsiniz. Asıp keserek değil, çalışarak para kazanmak için gelen insanlar ve muhtemelen çalışma şlartları senin sunduğun köle düzeni şartlardan çok daha iyidir.

Sözüm şu ki Suriyeli birisi seni dolandırmaz gerekirse canını alır. Cunku o bolgenin kuralları bu şekilde.

Sadece Suriyeliler için değil, Afgan ve Iraklılar içinde aynı şeyleri söyleyebiliriz.Aşiret bilinci ile büyümüş milletler bu şekilde yaşar ve dünyada dikili bir taşları yoktur.

Sen aklını kullan ve senin ihtiyaclarına karşılık veren kalifiye bir personel bul ama insani koşıllarda bir iş teklifi yaparak.

Başlığını okumuştum. Muhtemelen kapasitesinin çok çok üzerinde şartlar sunuyorsun çalışanlarına. Önce kendine sor ben uygun standartlarda bir iş teklifi sunuyormuyum diye? Sonra insanları yargıla eğer haklı olduğunu düşünüyorsan.

Belki beş kişinin yapabileceği bir iş yükünü tek bir insanın sırtına yuklediğinden dolayı sorun yaşıyor olabilir misin?
kasirga098 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memlekette iş çok çalışma yok hocam bizde
dijitalartiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında önceki ilanınız da bir sorun yok gibi gözüküyor. Yani iş kaleminin çok olması biraz enterasan gelmiş olabilir insanlara lakin ben çok aman aman birşey görmedim.

Avrupa yakası olsaydı güzel bir kardeşimizi size önerebilirdim. Her yazılanı, çizileni bu kadar takmayın hocam.

Çalışma saati biraz fazla olmuş hocam bu arada. (yasal klarak söylüyorum yoksa millet asgari ücrete 8 saat çalışıyor daha fazla yoruluyordur. Sizin iş yorucu bir işe benzemiyor.)
Yani 12 saatin 1 saati öğle arası desek, 15 dk dan 3 mola desek 10 saat yine fazla. Yasada bunun boyutu ne bilmiyorum ama bende 9.5 saat çalışıyorum bunun 1 saat 30 dk. sı molaya gidiyor.
Merhaba
Diğer ilanı guncelledim, ilanda kafanıza takılan olumsuz birşey varsa iletirseniz sevinirim

https://www.r10.net/is-verenler/2225...-istanbul.html