Merhabalar, forumda benim gibi motorcu dostlarım vardır diye tahmin ediyorum. Motorcular üzerine bir platform oluşturmaya çalıştım sistem hem sosyal medya hem forum olarak kullanılabilmekte. Bunun yanında ilan özelliğide bulunmaktadır. Tamamen motorculara hitap eden bir proje. Sistemde gönderi paylaşarak, beğenerek ve yorum yaparak puan kazanılabilmektedir. Bu puanlar ne işe yarar diyecek olursanız bu puanlar üzerinden motosiklet ekipmanları hediye etmeyi düşünüyorum. Fakat bu özelliği sistem oturduktan sonra aktif etmeyi düşünüyorum.

Motovloggerlar ve motor grupları ile bir şekilde iletişim grup her motovlogger için bir grup açıp fanlarını bu sistem üzerinde toplamayı hedeflemekteyim.

Sistemin tüm özelliklerini aktif edip öyle yayına almayı düşünüyordum fakat kısıtlı özelliklerle binevi beta sürüm olarak kullanıcıların istekleri doğrultusunda ilerlemeye karar verdim ve bu şekilde başlama kararı aldım. Sistem hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum olumlu olumsuz her görüşe açığım.

Motor kullanıcısı arkadaşları ve sevdalı arkadaşları sitemize bekliyorum sistemi önce r10 üzerinde tanıtıyorum bir kaç güne de diğer motorcu grupları vs platformlarda tanıtıp üye çekeceğim şimdiden herkese teşekkürler

Sistemi denemek için üye olanlar kullanıcı adlarını bıraksın mavi tik veriyorum
Bu arada forum kısmından da tanışma alanına konu açarsanız çok makbule geçer

Şuan tek başımayım projede yer almak isteyen arkadaşlar pm atabilir.

Turkey Rider - Motosiklet Kullanıcı Platformu
Kayıt Ol - Giriş Yap