22 Ocakta kendisinden Twitter hesabı aldım ilk kez alım yapıyorum bu şekilde ve kendi adıma da yapmıyorum beratsonmezler denen kişi benim hesap aradıgını mesajlardan takip ederek öğrenmiş bana DM den yazdı elimde şu hesap var dedi ,benim ilk sorum hesaplarda bir sıkıntı var mı oldu iki kez sordum bunu o is bir sıkıntısı yok diye tekrarladı,fenomenlerle rt leşiyor diye ekledi ben bunu fenomenlerin de hesaba ilgisi oldugu şeklinde anladım 3000₺ yi ödedim hesabı teslim aldım .

Hesabı test etmek istedim bir baktım hesap hic etkileşim almıyor herhangi bir şeyini değiştirmeden bekledim ,daha sonra beratsönmezler denen kişiye WP den yazdım bu hesapta skıntı var bot dolu dedim bu sorunu çözelim dedim aradan 5 saat gecmedi biraz yazıstıktan sonra beni WP den engelledi. R10 dan eksi trade verince wp engelini acıp cevap vermeye başladı ,ben hesabı geri almasını istedim iki kez hesabın bir skıntısı olup olmadıgını sordugumu ve bir skıntısı olmadıgını söylediğini ilettim ama kendisi oralı bile olmadı . R10 yönetimine de ilettim bu durumu onlarda cevapsız bıraktılar ,bu parayı ben cebimden ödemek zorundayım şimdi.

17 16 da yazdım son mesajı tek tik oldu engelledi ,- trade yapınca 50 dakika sonra engeli kaldırıp yazmaya başladı yalancı ******** herif