O korku bendede vardı. Şu an 3 dişim kanal tedavili 😄 yapılan uyuşturucu iğne sayesinde hiç birşey hissetmiyorsunuz. Hatta o uyuşma etkisi sonrasındaki 3-4 saat daha devam ediyor. Geçmiş olsun
5 tane vurdurdum yine agrisini hissettim ama sadece dişi delerken hissediyorsun korkacak birşey yok uyuşmazsa uyuşmadı de
Bende korkardım, en sonunda dayanamadım ağrıya gittim ve sonra korkulacak birşey olmadığını anladım

Hiç acı hissetmedim
Yeni oldum hocam
Bende korkuyordum ama halen biraz da korkum var
Uyuşturdu. Yaptığı iğne acıtmıyor. Hiç korkma.
Çenen açık tutman gerekecek 40 dak gibi dinlenirsin zaten. Ara verdirir. İşini iyi yapana denk gelirsen çok iyi
Bende korkuyordum, akraba olduğu için gittim. Anestezi uyuştırmadı , 5 kez iğne yaptı fakat sonuç olarak çok fazla acı hissetmedim.
Diş bu hocam doktor danayı bayıltacak bişey yapmazsa hafiften bişeyler hissedersiniz. Ama eğer dişinizde problem varsa bu tedaviye birkaç saat dayanıp bir daha da sabahlara kadar diş ağrısıyla uğraşma gibi dertler olmadan hayatınıza devam edebilir bir hale geleceksiniz. Bence her türlü denemeye değer. Ne derler bilirsiniz: ... kaçamıyorsan zevk almaya bakacaksın
Kaç kez yaptırdım hocam korkmayın hissetmiyorsunuz bile. Bir iğne vuruyor zaten yüzünüzü bile hissetmiyorsunuz.
daha dün yaptırdım dolgu hiç korkmuyorum ama özelde yaptıyorum ben, çok özen gösteriyorlar anestezi yaptıkları için ağrı olmuyor eğer apse sanırım olursa igne vursalar bile ağrı hissedersin onun için antibiyotik ilaç kullandırıyorlar sonra işlem yapılıyor acı hissetmezsiniz ama sesler ve kanal tedavisinde sinirleri öldürdükleri iğneler ürpertici korkulacak birşeyin olmadığını aklınızdan çıkarmayın günde onlarca insan bu tedavi görüyor
Forum olarak korkuyoruz hocam ama bu acıyı çekmek daha kötü. Kendi deneyimimden bahsedeyim. Cuma akşamı diş ağrım başladı. Hafta sonu diş için açık bir yer bulamazsınız. Pazartesi günü gittim önce bir antibiyotik ve ağrı kesici verdi 2 mi 3 mü tam hatırlamıyorum gün sonra tekrar gittim iğne yaptı iğneyi dahi hissetmedim neredeyse sonrasında uyuşana kadar kapı önünde bekledim uyuştuktan sonra girdim doktorun yanına uyuştu mu dedi kafamı salladım oturdum koltuğa işleme başladı gözümü kapattım hiç bakmadım bir şeyler yapıyor ama sen hissetmiyorsun acı falan yok. Tükür diyor tüküremiyorsun tam

uyuşma 1 2 saate geçiyor eğer bir ağrı kesici alıp uyursan akşam uyandığında hiç bir şeyin kalmıyor. Korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok. Ben gitmeden önce internetde çok araştırdım çoğu yalan yanlış bilgi. Bazı arkadaşlar bana 10 tane iğne falan vurdu uyuşmadı diyor onlara pek takma uyuşuyor hemen.
Diş ölmüşse iğne bile vurmuyorlar. Apse varsa drenaj kanalı açıp boşaltıyorlar içine tadı çok kötü olan bir su koyuyorlar. Daha sonraki günlerde sinirleri alıp o kötü kokulu su ile yıkıyorlar 3. seansta dolguyu yapıp işi bitiriyorlar. Ben hiç acı çekmedim ama verdikleri sıvı madde çamaşır suyu gibi kokuyor ve dili biraz yakıyor, kötü tat bırakıyor.
Hocam ağrı kesici iğne vuruyor. Hiç bir şey hissetmeyeceksin için rahat olsun.
Diş çektirmenin yanında kanal tedavisi hiç.
anestezi iğne vuruyor öyle bir uyuşuyor ki orası hiç bir şey hissetmiyorsun. iki kere oldum korkulcak bi şey yok rahat ol
Acı vermez ağrı kesici vuruyor zaten hala aciyorsa açıyor de bitane daha vuruyor ben 3 tane vurdurdum ağzım kaydı 😁👍
Hocam Cok Teşşekür ederim Az'Da Olsa İcim Rahatladı