mct0300 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu piyasada ve ya başka bir işte bilginiz yok fikriniz varsa her türlü kaybetmeye mahkumsunuz binance dediğiniz borsa bu piyasanın 1 numarasıdır bu borsada kimsenin parası kalmaz hacklendiği zaman bile müşterilerine paralarını veren bir borsadan söz ediyoruz bir çok borsa hacklendik bahanesi ile milletin parasını tokatlarken siz bilinçsiz şekilde hareket etmişsiniz belli kaldıraççlı sistem iyi analiz ve bilgi gerektiren bir alan.
Bir çok borsada hesabım mevcut, bu borsalarda kaldıraçlı işlemler yürütüyorum, acemi düzeyde bilgim var.
Binance borsasının mevcuttaki al-sat politikasına lafım yok hocam, konu içeriğindede yazıyor zaten, yani paparadan para aktarıp gayet düşük işlem ücretlerine altcoin veya btc alabilirsiniz, bana göre sıkıntılı olan kısmı kaldıraçlı işlemler tarafı.
Bybit, primexbt yada simplefx gibi borsalarda size net kazancınız belirtilir, toplam net bakiyeniz belirtilir.
Bu binancedede ilk etapta böyle gözüktü bana, yani benim bakiyemi 152 $ olarak gördüm, ancak işlemi kapattıktan sonra benden fee kesmesi garip oldu, benden bu durumda fee keseceğine, pozisyon açıkken keseceğimiz işlem ücreti şudur, hesabına net geçecek miktar şudur diye belirtselerdi benim için diğer borsalardan farkı kalmazdı, gayet normal bir durum olurdu yani.
Ama bunlar işlem ücretlerini belirtmeyip, iş sonunda yüksek işlem ücreti kesip, gayet normalmiş gibi anlatıyorlar.
Yani bu binevi bir son kullanıcıyı aldatma durumu, binance gibi bir borsa için bana göre gereksiz aksiyon.