Merhaba. Ayakkabı takı üzerine bir e ticaret sistemi almayı düşünüyoruz.
Uzun süre platinmarket e baktık. Uygun fiystlı ve tasarımı nispeten güzel. Daha sonra ticimax a baktık. Daha mantıklı ve daha kurumsal referanslı. Sonra dün shopphp yi gördük. Referans evet ticimax gibi değil ama tüm modülleri de alsak 8 bine tek seferlik alabilecekmişiz gibi duruyor.
Tsoft a da baktık. 63 bin TL lik paket haricinde hiç biri mantıklı gelmiyor (pazar yeri entegrasyonu sebebiyle). E bizde bunu alacak para tabiki yok.
İdeasofta da baktık.
Sonuç olarak shopphp bize en mantıklı geldi. Ama kullanmadık hiç birini. Deneyen bilen gören duyan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Hangisi diye. Özellikle shopphp açısından.
Gözünüz kapalı tercih edin, r10 dan geldiğinizi belirtin. Konusunu görünce yazmadan geçemiyorum. Benim gibi memnun olan herkes yazar
Alıntı
Uzun yıllardır
Shopphp Kulalanan biri olarak, hem fiyat hemde özellik olarak hepsini cebinden çıkartacağını net söylerim. Hatta arayın firma sahibi Sevan beyi, bu konuyu referans gösterin ve R10 dan geldiğinizi söyleyin mevcut fiyat üzerinden güzel de bir indirim yapar size. Telefonla ve mail ile destek alabilir zorda kaldığınız her konuda yardım alabilirsiniz. Hem firma sahib hemde yazılım 10 numaradır. Forumda bir araştırın memnuniyet yüksrk çıkar. ŞAhsen 4-5 adet satışını yaptım ve aldığım hiç kimse mağdur olmadı. Çok büyük projelerde ufak projelerde oldu.
Mevcut bir çok büyük isimli firma Shopphp yi kullanıyor. İsim vermiyeyim buradan ayıp olmasın
Neden hiç alakan olmadığı halde bukadar yazdın derseniz, cevabı net
MEMNUNİYET