burakgungor8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mesajım yüzünden linç yiyebilirim. Orda çalışır mı falan fişmekan. Amma velakin durumunuzu şuan için olursa eğer en iyi düzeltecek iştir. Burger King var batmanda worldmarda oraya bi başvur derim hocam alınırsınız alınmazsınız çalışan ihtiyacı vardır yoktur bilmiyorum. Belki istemezsiniz onuda anlarım ama ihtiyacınız var düzgün bir işe batmanda şartlar istanbula göre daha rahat masraflarınızdan bunu görebiliyorum. Türkiye çapında bir şirket olduğu için herşey standarttır. Batmanda şartlar daha uygun daha az maaş veriyim felan olayı yok. İlk etapta ekip üyesi olarak başlarsınız büyük bir firma olduğu için her hakkınız sağlanır. (SGK tam yatar yarım yatırıyım maaşı elden vereyim olayı yok. Hesap açtırıyorlar çalıştıkları bankdan maaşınız her ay gününde hesabınıza yatıyor. Gecikme kesinlikle olmuyor. Olası durumlarda 1 gün en fazla 2 gün sarkar bunu dışında maaş günü hafta sonuna denk geliyorsa pazartesi yatar vs.) Asgari ücretle başlarsınız zaten zamda geldi şuanki asgari ücret 2324 TL + yol parası veriyorlar mı bilmiyorum. Masraflarınıza baktığımda sizi fazlasıyla geçindirir diye düşünüyorum. Çalışma şartları bildiğim kadarıyla vardiyalı şekilde (çalışma saatleri fix değil geceye de kalabilirsiniz sabah yada öğlende gidebilirsiniz bilmiyorum. Gece olayıda restoran kapanışı için, her gece restoranı ve ekipmanı temizleyip sabaha hazır ediyorlar bu sebeple geceye kalan oluyor bizim iş yerinin ordaki burger kingde o şekilde) günde 8 saat olmak üzere tek off yapıyorlar. Kalan vakitlerde makale işlerinizi ve diğer online işlerinizi yaparsınız yada kendinize vakit ayırırsınız orası size kalmış. İlk etapta bu şekilde ilerki zamanlarda title ları oluyor servis uzmanı supervisor vardiya müdürü asistan müdür kıdemli asistan müdür ve restoran müdürü falan filan diye gidiyor. Title aldığınızda belli bir oranda maaş artışı oluyor ne kadar bilmiyorum ama öyle çok olduğunu sanmıyorum. Baştada dediğim gibi eğer alınırsanız işe çalışan ihtiyaçları varsa giderlerinize baktığımda bu işten gelecek gelir sizi baya rahat ettirecektir şuanki durumunuza göre.

Umarım daha iyi imkanlarınız olur. İyi akşamlar.
Ah be hocam worldmar için kimleri devreye sokmadım ki. Direkt wordmar'ın sahibi olan Mehmet Dinç'in arkadaşı olan birisiyle tanıştım. Daha dün kendisine yazdım son durum ne oldu diye. Şu anda alım yok denildi. Maalesef işsizlik almış başımı gitmiş. İşkur kapsamında geçici 6 aylık işler dışında iş imkanları yok denecek kadar az..

Ayrıca niye linç yiyesiniz ki hocam. Söyledikleriniz gayet doğru şu anda herşeyden önemlisi düzenli bir iş tabii. Ama o düzenli iş olana kadar da boş kalma lüksüm yok maalesef. O sebeple çabalıyorum.