Site adresi: PM [Domain anahtar kelime] Aranma hacmi yüksektir.
Site için istenen fiyat: 1,300 ₺ [İndirim yapılmıştır.]
Sitenin aylık getirisi: Ortalama 45-60 ₺
Kategori, sitenin içeriği nedir: Türkçe
Günlük hit sayısı: ortalama: 500-600 Tekil ziyaretçi
Ziyaretçi kaynağı: Tamamı organik Google
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Blogger [ücretsiz]
Sitenin hiçbir mecrada yasağı banı vs bulunmuyor.

Site hakkında;
  • 141 adet yayınlanmış şiir var. Hepsi özgün ve konulu.
  • Site içerisindeki şiirleri yazdırmaya kalksanız sadece yazar masrafınız 300 TL'yi geçecektir.
  • Site içerisinde bir çok şiir ilk sırada veya ilk sayfadadır.
  • Domain yaşı 3 yıla yakındır.
  • Site sürekli yorum alan ve ilk, ortaokul ödevlerinde verilen konuların şiirlerini paylaşmaktadır.
  • Bazen günde 700 bazen günde 200 olduğu için ocak ayının 1'inden bu güne kadar olan tekil ziyaretçiyi toplayıp ortalamayı aldım. Ortalama 500.
  • Tatil sezonuna girmemize ve okullar kapalı olmasına rağmen günlük tekil hiti 500. Okullar açıldığı zaman daha fazla olmaktadır.
  • Site de reklam geliri şuan için sadece adsensedir. Fakat tanıtım yazısı veya link çıkışı hiç yapılmamıştır.
  • Tanıtım yazısı yayınlayarak site geliri arttırılabilinir.
  • Site sıralaması için 20'den fazla içeriği 10+ sitede imleme çalışması yaptım.
  • Aynı zamanda wikiden link çıkışı yaptım.
  • Genel olarak aylık sayfa görüntülenme sayısı 50.000'dir.
  • Sitede herhangi kopya içerik ve yasa dışı bir durum yoktur.
Satma nedenim;
  • Elimde birden fazla proje olduğu için hepsine vakit ayıramıyorum. Sitelerimin çöp olmasını da istemiyorum.
  • Maddi amaçlı şükür ki bir sıkışıklığım yoktur. Acelesi de yoktur.
Genel itibari ile;
  • Site hakkında elimden geldiğince açık bir şekilde yazdım.
  • Fakat istatistikleri görmek daha detaylı konuşmak isteyen arkadaşlar PM ile ulaşabilirler.
  • Pazarlık sünnettir. Fakat site adını merak ettiği için yazacak arkadaşlara rica ediyorum lütfen yazmayın.
KONUYA DEĞİLDE ÖM İLE SİTE ADI SORUP GERİ DÖNÜŞ YAPMAYAN ARKADAŞLAR, TİCARET KURALLARINI ÖĞRENMELİDİRLER. YAPTIKLARI ŞEY SAYGISIZLIKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.
SATIŞ İPTAL