Görmek istediğimi çok rahatlıkla görmüş oldum. Sayenizde. (Not: İroni ne demek bilenler anlamıştır.)
Necrols adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben her şeyi bir kenera atıyorum. Halk konuşmak istiyor ama konuşturmuyorlar olay bu
Van depremini de hatırlayın. Orada yardım için verilen çadırları alıp parayla satan adiler vardı. Çadıra ihtiyacı olan Van'lı. Çadırı alıp parayla satmaya kalkanda Van'lı.

selamigde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumhurbaşkanı, bakanlar, stklar, vakıflar, tam kadro orda, belediyelerden vatandaşlardan yardım akıyor, cami gibi merkezler halka açık bazı fabrikalar bile, aralık rakamlarına göre elazığdaki suriyeli sayısı 13k küsür. Ortalama 5 kişillik aile olduklarını varsayarsak toplam suriyeli aile sayısı ne kadar ki yardımlar yetişmiyor bu aile suriyelilerden dolayı yardım alamıyor, çok mantıksız bence

not: videoyu izlemedim
Şu yoruma göz ucuyla baksak. Neyin ne olduğunu rahatlıkla anlarız. Ne kadar güzel kısaca anlatmış.

Her neyse.

Nedense olmayan şeyler uyduranlar en küçük fırsatta aslı astarını öğrenmeden Devletimizi kötülemek için bahane arayanlardan ifrit olmuşum.

Forumda neler görmedik ki. Polislerin cezalardan % kâr aldığını iddia edenlerin konuları olsun verdikleri para cezalarından hakimlerin pay aldığını iddia etmeyenler mi çıkmadı.

NOT: Öyle video atmakla olmaz. Öncelikle at gözlükleri çıkartıp bakmak gerekli.

Bu röportaj Devlet tarafından kurulan çadırların önünde mi çekilmiş?

Vay beeeeeeeeee.

Ne at gözlükleri olanlar var. İzlediklerini göremiyorlar.