Necrols adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce CNN yayınını izleyenler görmüştür.
Bir aile, çadır alabildiniz mi diye soru yönelten muhabirle güzelce konuşurken en son "Suriyelilerden bize sıra gelmiyor" diye bir şey dedi ve tam o an ses kesildi. Muhabir teşekkür bile etmeden kamerayi diğer yana çevirtti.

Youtube üzerinden yayın tekrarı izleyebilirsiniz yazık cidden.

zeytin8899 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cok uzucu bir durum
Ailenin resmini ekledim yayın tekrarını kolayca bulabilirsiniz.
blap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baktım evet öyle der demez kadın yön değiştiriyor
mixerdating adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aga biz bu ülkede önemsiziz. Onlar daha öncelikli, Biz mülteciyiz burada.
selamigde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cumhurbaşkanı, bakanlar, stklar, vakıflar, tam kadro orda, belediyelerden vatandaşlardan yardım akıyor, cami gibi merkezler halka açık bazı fabrikalar bile, aralık rakamlarına göre elazığdaki suriyeli sayısı 13k küsür. Ortalama 5 kişillik aile olduklarını varsayarsak toplam suriyeli aile sayısı ne kadar ki yardımlar yetişmiyor bu aile suriyelilerden dolayı yardım alamıyor, çok mantıksız bence

not: videoyu izlemedim
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ön yargı yapma bence adam alıp satacak değil zaten derdini anlatmış sadece
Vuvuzela adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam daha bir şeyler söylemek istiyor bi dk diyor ... Muhabir kaçıyor ...
EvilBozkurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Resim için teşekkürler şimdi gördüm ne desem bilemedim
selamigde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
adam belli ki depremden öncede hayatında ki olumsuzlukları suriyelilerden bilen bir tip, şimdi buna da ön yargı dersin

benim dediğim şey şu hükümet sevilmiyor diye suriyeliler var diye devleti kötülemeye devletin gücünü küçümsemeye hiç gerek yok.
yardımın yetişmediğine hiç inanmıyorum. devletin yardım gücünün eski yıllara göre çok daha üst düzey olduğunu biliyorum.

vesselam
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dinden imandan bahseden başlar hiç mi Allah'tan korkmuyorlar. Yazık günah değil mi şimdi Elazığ soğuğunda milletin parkta, boş arazide ateş yakıp ısınması hiç mi dokunmuyor bunlara...
Ben her şeyi bir kenera atıyorum. Halk konuşmak istiyor ama konuşturmuyorlar olay bu
BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
  • Bilerek Abartıyor musun?
  • Bilerek Çarpıtıyor musun?
Bunu çözemedim işte.
Ben insanlara gösteriyorum yayından bu parçayı hocam kim ne anlamak isterse anlayabilir.
AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diğer kanalda da bin li milyonlu adı lazım değil alili birşey hala kanal istanbul çığırtkanlığı yapıyor, aklımızı sınamaktalar.

buyrun video bu çığırtkan diyenler izlesin. söyleyeceğim çok şey varda ban yemek istemem;
https://www.youtube.com/watch?v=pObc...ature=youtu.be