hakyil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizden cevap istedim siz cevap yerine saçmaladınız. Keşke sizin dediklerinizin gerçek olduğuna inansam da katılabilsem. Benim rızkımı mevlam veriyor beyanname değil şükürler olsun. Ama sanırım size emekli maaşı yetmemiş ki buradan adsense mağdurlarına hayal satmaya kalkıyorsunuz. Adsense vergi konusu ile ilgili çözümü ben daha önce belirttim. Adsense kazancı olan arkadaşların bir dernek çatısı altında birleşip devlette hakkını araması ve vergi konularında belirli kolaylıklar konusunda çalışmasıdır.

Hayırlı işler dilerim ama dikkat edin 1 aylık r10 geçmişinizle buradaki arkadaşları kandıracağınızı sanmayın. Buradaki arkadaşlar Türkiye'nin ilk yüzde 1'ine giren zeki arkadaşlar. Burdan size ekmek çıkacağını zannetmiyorum.

Son bir cevap hakkınız var mutlak ama ben daha yazmayacağım polemik için burada değilim sadece acaba kaçırdığımız bir durum var mı diye öylece konuya dahil oldum.

Herkese iyi forumlar...

hocam sen polissin adam savcı

poliside savcıya şikayet edebilirsin.
senin vizyonun sadece vergi dairesi müfettişe kadar onun üzerine erişme yetkin yok oldu olacak avukatlıkda yap.
senin bakış açından böyle konuşman normal. ama kendi bakış açından değerlendirmen ve bunu kanun gibi beyan etmen hoş değil
kaç yıllık r10 üyesi olduğunuz bu konuda önemsiz.
sizin yetkinliğiniz üzere değil resmen sanki sizin işinizi baltalıyor gibi karşılamışsınız.

burda yenilen haklar vergi dairelerinin kafasına göre 60 yıl öncesi yasasına göre almaya çalıştığı vergiler var.
şuan bir çok arkadaş alcym nicki üyeden danışmanlık almış vergi dairesinde varlık barışından yaralanmış.
zaman bu konunun netliğini net bi şekilde gösterecek.
sonra mükelleflerinize yanlış yönlendirmelerinizden dolayı kardeşim varlık barışından yararlanıyormuşuz sen bizi yanılttın bilmiyormuşssun gibi papaz olma.

gelecek için ne olur bilemem o zaman sizin gibi birinden yardım alıp bunu nasıl vergilendirebiliriz tartışılır.
ama eski olan borçlar tamamen mahkemelik herkesin bu konuyu davalık etmesi gerekir.
en güzel cevabı bize zaman ve sonuçlanan işlemler verecek.
zaten küçük tutar kazananlar bu işlere bulaşmayacaktır vergi dairesi ne derse yapar.
ama büyük tutar kazananlar her türlü avukatını tutar çünkü maliyet zaten ödenemeyecek kadar büyük. ödeme lüksün yok.
bu arkadaş kansere çare gibi şuan burda.
kaç yıllık r10 üyeleri bu konuda deneyimsiz ve çaresiz zaten forum konusu gereği bilgili olmalarıda beklenmiyor.

şahsi görüşüm büyük ihtimalle mükellef adaylarınızın varlık barışı homurtularından rahatsız olduğunuz ve bu konuyu üstün körü bir araştırıp
yeni mükelleflerinizi ikna için kuvvetli argümanlar arıyorsunuz