hakyil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sizden cevap istedim siz cevap yerine saçmaladınız. Keşke sizin dediklerinizin gerçek olduğuna inansam da katılabilsem. Benim rızkımı mevlam veriyor beyanname değil şükürler olsun. Ama sanırım size emekli maaşı yetmemiş ki buradan adsense mağdurlarına hayal satmaya kalkıyorsunuz. Adsense vergi konusu ile ilgili çözümü ben daha önce belirttim. Adsense kazancı olan arkadaşların bir dernek çatısı altında birleşip devlette hakkını araması ve vergi konularında belirli kolaylıklar konusunda çalışmasıdır.

Hayırlı işler dilerim ama dikkat edin 1 aylık r10 geçmişinizle buradaki arkadaşları kandıracağınızı sanmayın. Buradaki arkadaşlar Türkiye'nin ilk yüzde 1'ine giren zeki arkadaşlar. Burdan size ekmek çıkacağını zannetmiyorum.

Son bir cevap hakkınız var mutlak ama ben daha yazmayacağım polemik için burada değilim sadece acaba kaçırdığımız bir durum var mı diye öylece konuya dahil oldum.

Herkese iyi forumlar...
Burada bulunanlar zeki insanlar. Yazıları okuyup mukayese ettiğinde sebep sonuç ilişkisi kurabilirler. Edeple verdiğim cevaba aynı şekilde mukabele etmemenin devamı mı iftiranız? Rızkı Mevlamız veriyor kuşku yok keşke tevekkülünüz nispetinde zan ve iftira konusunda da aynı derece hassas olabilseniz. Ayrıca emekli değilim, bu gösteriyor ki bilmediğiniz konularda atıp tutmak sizin meziyetiniz. Bunun yanında yazdığım konulara nüfuz edecek ilme sahip değilsiniz bari gölge etmeyin.